Hur Kontrollera VIN antalet personbilar i Ohio

Om du vill söka historien om ett fordon registrerat i Ohio, kan du köra en check på fordonets identifieringsnummer eller VIN. Detta är i huvudsak fordonets serienummer. Varje bil och lastbil har ett unikt serienummer så kör en kontroll på en VIN är ett bra sätt att lära sig om ett fordon du forskar eller funderar på att köpa. Flera online-tjänster kan ge dig VIN information. Saker du behöver
Internet
Visa fler instruktioner
1

Skaffa VIN-nummer för det fordon du är intresserad av att forska. VIN är vanligtvis placerad i det främre hörnet av instrumentpanelen. Du kan visa det genom att titta genom vindrutan på förarsidan medan du står utanför bilen. På vissa bilar kan det VIN placeras inuti dörrposten på förarsidan, öppna förarsidans dörr och titta på dörren inlägg att visa det. Dessutom är det VIN tryckt på bilens titel och papper registrering.
2

Öppna en webbläsare och navigera till DMV.gov webbplats (se Resurs 1). Denna webbplats leder dig till tillgängliga VIN lookup webbplatser för Ohio såsom Carfax.com, Gov DVM Records och Gov DMV kansli. Klicka på någon av länkarna för att välja en plats att använda för ditt VIN sökning.
3

Ange VIN-nummer för den aktuella bilen och sedan lämna övriga upplysningar som begärts av webbplatsen. Vissa webbplatser kräver att du skapar ett konto innan du kan använda tjänsten, andra tar ut en liten avgift för fördjupad information. För att få all detaljerad information om fordonets historia, slutföra registreringsprocessen och betala den avgift som krävs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77038.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.