Förhandla Tips för att köpa en begagnad bil

Det finns en anmärkningsvärd skillnad i strategi mellan att köpa en ny kontra ett begagnat fordon. Förhandlingarna om ny bil prissättning är ganska okomplicerad, eftersom informationen kan lätt hittas på Internet. Begagnade fordon inköp är mer komplicerat av flera skäl: du vet inte vad återförsäljaravtalet betalat för bilen, kanske du inte vet det exakta värdet på bilen och du vet inte - åtminstone initialt - om fordonet har några problem eller inte. Vet dealerns Kostnad


Detta steg sällan tas i bilindustrin. I själva verket, bli inte förvånad om säljaren ger dig en rolig look när du frågar. Han kan försöka vicka sig ur denna begäran, men håll fast och förklara att du förstår att återförsäljaren måste göra en vinst, men du behöver bara veta hur mycket bilen köptes för. När begäran är hedrad, gör ett rimligt erbjudande baserat på återförsäljarens kostnad. Vad som utgör en rimlig vinst beror på rådande marknadsförhållanden, men de flesta handlare tar vanligtvis en deal med $ 500 till $ 800 vinst på en begagnad bil.
Forskning Trade Allowance

Det finns subtila sätt att närma sig denna. Den enklaste metoden är att fråga återförsäljaren om telefonnumret till den kund som handlade bilen i. De flesta stater har lagar om personlig integritet som skulle kräva generalagenten för att få tillstånd från kunden i förväg, alltid hedra denna process. När du får den tidigare ägarens information, kontakta honom och berätta för honom att du är intresserad av att köpa det fordon han handlas i. Använd denna möjlighet att fråga honom hur mycket återförsäljaren betalat honom för fordonet.

Vara en Firm Förhandlare

När säljaren lämnar dig ensam för att prata med chefen, kommer de samarbetar på olika sätt för att höja ditt erbjudande pris. Var inte rädd för att gå ut genom dörren om de inte tar ditt erbjudande - men gå långsamt. Ibland bara hotet om du lämnar är nog för dem att rasa in Automotive säljare och chefer ofta spenderar 60 till 70 timmar i veckan på generalagenten. De brukar antingen få betalt mycket lite eller ingenting alls om de inte säljer bilar. Säljarna skulle mycket hellre ta en kort vinst affär än ingenting alls.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77141.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.