Hur mycket bil har jag råd?

Det finns flera faktorer som du bör tänka på innan du köper en bil. Det är mer engagerade än bara priset på bilen. En väl underbyggd plan och budget kommer att se till att bilen du köper fortsätter att vara prisvärda månader in i framtiden. Vem är du?
P Det är viktigt att definiera din ekonomiska status innan du ställer din plan och budget. Du kommer förmodligen passa in i en av tre klasser: en första gången köpare utan bilförsäkring eller billån erfarenhet, en förare med lite trafik biljett och problem kredit, eller en förare med befintlig bilförsäkring och en god kreditvärdighet. Varje klass av köparen har några olika utmaningar, men steg till en bra bil-köpbeslut är densamma. Addera Ställa en budget
p Det finns mer att äga en bil än den månatliga bil betalning. Du måste räkna med försäkring, bränsle, underhåll och reparationskostnader. För personen med prickig drivande post, kan den månatliga försäkring räkningen bli en högre ersättning än billån. Skriv ner hur mycket pengar du har råd att spendera varje månad på din totala auto kostnader. Få en uppskattning på kostnaden för försäkring för vilken typ av bil du vill köpa, uppskatta hur mycket du kommer att spendera i gas varje månad, faktor på minst $ 50 per månad för underhåll och subtrahera dessa siffror från det belopp som du antecknade för budget. Beloppet vänster är för betalningen på ett billån.
Köpeskillingar

Nya bilar kan finansieras på längre sikt, vanligtvis med bättre priser, och har en fabriksgaranti. Begagnade bilar är billigare. Ring din bank och få sina nya-och begagnade bilar räntor. Hitta en betalning kalkylator på Internet genom att söka "miniräknare auto lån." Använda antalet lån betalning från din budget matte, räkna ut hur mycket bil lån du har råd. Var försiktig med dina beräkningar. Första gången köpare kan behöva ett lån co-signer att få sina lån. Glöm inte att lägga skatter och registrering till kostnaden för bilen. Begagnade-bilköpare kan du allvarligt överväga att köpa ett underhåll garanti med bilen för att undvika budget-busting kostnader.
Exempel

Du har bestämt att du har råd att spendera $ 400 per månad. Du har hittat försäkring för $ 75 per månad för en begagnad fin bil och planerar att spendera ytterligare $ 100 på gas och underhåll. Detta lämnar $ 225 för en månatlig billån betalning. Du har $ 1000 sparat som ska täcka skatter, registrering och viss handpenning. Auto lån räknaren visar ett $ 9,000 lån på 8 procent under 48 månader innebär en utbetalning på $ 220. Du vill leta efter en begagnad sen-modell bil för ca $ 8.000. Den extra $ 1000 kommer att omfatta en förlängd garanti.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77161.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.