Hur du köper en begagnad Range Rover

Sedan den först introducerades till USA 1987, har Range Rover var en statussymbol, delvis på grund av sin höga prislapp. Köpa används är också ett alternativ, men Range Rover kräver årligt underhåll, så var beredd att spendera extra varje månad för att hålla den igång bra. Instruktioner
1

Välj en typ av Range Rover. Range Rover Classic upphörde tillverkningen 1996 och Range Rover 4,0 SE upphörde 2002. Nuvarande modeller som fortfarande finns tillgängliga som en ny och begagnade alternativ inkluderar Range Rover III och Range Rover Sport.
2

Research några vanliga problem i samband med märke och modell. Till exempel hade den klassiska modellen en återkallelse görs på bränsletanken och problem med styr rutan. Fråga säljaren om fordonet upplevt några problem som krävde ersättning.
3

Ta bilen för en provkörning. Range Rover känns typiskt lite grovt på vägen på grund av dess off-road uppskov, men ger en mjukare körning på grus eller gräs. Testa bilen på olika underlag och se till att allt fungerar.
4

Forskning historien om Range Rover genom ett system som Carfax. Carfax kan du söka baserat på VIN-nummer och få en komplett historik över fordonet, inklusive eventuella olyckor som involverade fordonet.
5

Kolla priserna på märke och modell i Kelly Blue Book eller annan bil värde guide. Äldre modeller, särskilt den klassiska, är prissatta mindre än nyare modeller. En Range Rover som är bara några år gammal typiskt prissatt ett par tusen mindre än en ny version.
6

leta efter begagnade Range Rovers från Range Rovers hemsida. Denna webbplats är specialiserat på Range Rovers, inklusive information om att köpa nya och begagnade fordon. Det har också sin egen platsannonser avsnitt, listar äldre modeller från endast några tusen, upp till nästan nya modeller.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77400.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.