Hur får jag en begagnad bil historia?

Att köpa en begagnad bil kan vara en chansning, speciellt om du inte förstår bilens historia. Fordon historia rapporter innehåller information såsom antalet ägare, tidigare olyckor, skador och inspektion historia. Du kan få information med hjälp av ett chassinumret (VIN-nummer), vilket det amerikanska National Highway Traffic Safety Administration (USDOT) har krävt av alla fordon sedan början av 1980-talet. Med detta nummer, kommer du att kunna lära sig mer om bilen för att avgöra om det är värt att köpa. Bil Historia Databaser

till forskning bilens historia, måste du skaffa ramnumret (VIN). Denna 17-tecken numret kan hittas på förarsidans dörr panel. Efter att ha fått det här numret kan du besöka en online-databas bil historia att beställa en rapport fordon historia eller göra en fri sökning som kan berätta om fordonet har varit i några olyckor. Detaljerade rapporter från dessa platser inkluderar fördjupad information om tidigare försäljningar, förändringar titel, olyckor, skador och inspektion information för en avgift. Carfax och AutoCheck är två online-företag som arbetar med både statliga och federala myndigheter att sammanställa information om ett fordon. Addera National Insurance Crime Bureau

För gratis information om ett fordons historia, göra en snabb sökning på National Insurance Crime Bureau hemsida. Denna websida innehåller information om fordonets försäkring bedrägeri, om fordonet har någonsin rapporterats stulen eller om fordonet har någonsin ansetts vara en bärgning fordon (ett fordon som har varit i en allvarlig olycka och anses osäkert att köra). För att få tillgång till denna databas, behöver du VIN numret av fordonet.
National Motor Vehicle Titel Information Systems Databas

Motor Vehicle Titel Information Systems Database låter dig söka igenom journaler statliga fordon för att lära sig mer om ett fordons historia (ingen avgift krävs). Försäkringsbedrägeri, stulen egendom eller annan bedräglig verksamhet rapporteras till databasen. Du kan också läsa om fordonet titel har "märkt", vilket innebär att titeln innehåller information såsom "översvämning", "rädda" eller "skräp". Fordon märkta som bärgning eller skräp kan ha uppgick i en olycka och har tidigare sålts till ett skräp eller bärgning gård. Fordon med översvämningar etiketter har drabbats av intern eller extern översvämningsskador. Rapporterade Vägmätaravläsningar (från statliga inspektioner och utsläpp tester) tillhandahålls liksom.
Tillförlitlighet Vehicle Rapporter

Trots fordon rapporter är oftast korrekt, dessa rapporter får inte innehålla all aktuell information. Till exempel kan en titel från en stat är registrerat i ett nytt tillstånd tar några veckor att spelas in på en rapport. Skaffa flera rapporter fordon historia från olika myndigheter och jämföra dem är det bästa sättet att se till att du köper en pålitlig bil. Innan du köper en begagnad bil från en privat säljare eller återförsäljare, ta en provtur, be om ett VIN-nummer och ha bilen besiktigas av din mekaniker för att säkerställa att du får en bra affär.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77378.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.