Hur att hitta begagnade fordon vid Återförsäljare

Många återförsäljare uppdaterar ständigt sin online-inventering för kunden visning. Även återförsäljarna försöker hålla sina webbplatser up-to-date, kan det ta upp till en vecka innan ny pre-owned inventering gör det på nätet. Du kan promenera återförsäljare massor att se begagnad bil inventering, men om du är på en stor ny bil återförsäljare som har både nya och begagnade bilar till salu, måste du veta hur man ska identifiera de inte-så-uppenbara skillnader i ålder. Instruktioner köp online
1

Gå till återförsäljarens hemsida. Om du inte känner till webbplatsens namn, skriv namnet på återförsäljaren, stad och stat i din sökmotor, och om dealern har en webbplats, bör det visas som ett av de första resultaten. Klicka på butikens namn länk.
2

Klicka på "view inventering" eller "pre-owned inventering" för att få tillgång till detaljerad information om återförsäljarens begagnad bil inventering. Du bör kunna visa bilder (om inte dealern inte har uppdaterat informationen), detaljer (t.ex. körsträcka och optioner) och ibland pris, även om inte alla återförsäljare inkluderar online-prissättning.
3 < p> Skriv ut fordonsuppgifter att använda för shopping ändamål om du hittat en bil som du vill visa i personen. Från återförsäljarens hemsida, kan du välja att skicka återförsäljare för mer information eller lokalisera återförsäljarens telefonnummer att ringa. Eller, om du inte vill att interagera med återförsäljaravtalet ännu, kan du gå titta på fordonet under en dag att återförsäljaren är stängd, vilket är normalt söndag kväll (vissa återförsäljare är även stängt på söndagar).


In Person
4

Gå till generalagenten för att titta på bilar. De flesta återförsäljare sortera sitt nya och begagnade inventering. Identifiera de flesta nya bilar genom fönstret klistermärke - klistermärken innehåller en nedbrytning av fordonets information, inklusive MSRP (tillverkarens föreslagna priset) och brukar finnas på en av sidorutorna
5

. Identifiera begagnade bilar genom att leta efter FTC (Federal Trade Commission) klistermärken eller Köpguide klistermärke. Detta klistermärke anger huruvida en garanti ingår med bilen - en kontroll skall anges i en av de två garantialternativ, Garanti eller utan garanti (som-är). Detta klistermärke är bara på begagnade bilar.
6

Identifiera en begagnad bil av fordonets identifieringsnummer (VIN) om allt annat misslyckas. Återförsäljarna har en process att gå igenom innan leverans FTC klistermärke eller det kan ha tagits bort av en kund om du inte kan hitta den. Leta reda på VIN på den övre instrumentpanelen i bilen, synlig från oustide förarsidan vindrutan.
7

Räkna till den åttonde siffran bakåt från slutet av VIN, eller räkna till 10: e siffran framåt. Detta tecken betyder år av bilen. Fordon tillverkade från 2001 till 2009 användes en numrerad siffra för att beteckna året: till exempel skulle en 2001 fordon har en "1" i karaktären läge, och ett 2002 fordon skulle ha en "2" i karaktären läge - siffror går upp till "9" för 2009 års modell fordon.
8

Använd denna karaktär att identifiera nya fordon, liksom. Efter 2009, alla 2010 fordon har en "A" i detta läge, och därifrån åren kommer att följa alfabetet. Fordon som gjorts under 2000 använda ett "Y" i detta läge, medan 1999 använder ett "X" Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77741.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.