Skaffa en titel på en övergiven bil i Maine

Om du bor i Maine och har kommit i besittning av en övergiven bil, kan du få bilens titel. Oavsett om du bogserade bilen och bilen var aldrig plockas upp, eller det var kvar på din fastighet, kan du ansöka om en titel av fordonet. Skaffa en titel för en övergiven bil är mer engagerade än att få en titel för en vanlig bil, men så länge du har den nödvändiga pappersarbetet, du vanligtvis inte kommer att ha några problem. Instruktioner
1

Skriv ut formulär MVT-28 (se Resurser) och fyll i uppgifterna på blanketten. Form MVT-28 är ett meddelande om en övergiven bil till sekreteraren av staten. Du måste fylla i all nödvändig information, inklusive hur du kom i besittning av fordonet, fordonets Vehicle Identification Number, den dag du kom i besittning och eventuella kostnader för förvaring och bogsering avgifter som du vill ta emot den ursprungliga ägaren av fordonet . Lagring avgifter kan bedömas endast om du bogserade bilen eller om bilen var kvar efter att du reparerat bilen.
2

Besök din lokala Maine Bureau of Motor Vehicles och be om en ansökan om Maine certifikat av titeln. Du måste fylla i nödvändig information, t.ex. mätarställning, datum, din signatur och körkort. Du hittar din lokala Maine Bureau of Motor Vehicles genom att besöka grenen locator (se Resurser).
3

Skriv ut formulär MVT-10 (se Resurser), vilket är den VIN inspektionsrapporten. Du måste få VIN inspekteras av en heltid polisman. Ring din lokala polisen för att schemalägga en inspektion datum. Ta ditt körkort och formen MVT-10 med dig. Handläggaren kommer att fylla i formuläret efter att han avslutar VIN inspektionen.
4

Mailformulär MVT-28, intyget om titeln eller intyg om bärgning ansökan, blankett MVT-10 och en $ 33 avgift för Titeln till följande adress:

statssekreterare

Bureau of Motor Vehicles

Titel Avsnitt

29 State House Station |

Augusta , ME 04333-0029

207-624-9000, Ext. 52138

Inkludera "Attention: Övergivna fordon". På kuvertet

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77913.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.