Hur vet jag om jag betalar för mycket för en begagnad bil?

Att köpa en bil är en av de dyraste inköpen som folk gör bortsett från att köpa ett hem. Med de stigande kostnaderna för nya fordon, många människor köper begagnade fordon istället. Till skillnad från nya bilar, används bilpriserna inte baserad på fakturan så att prissättningen kan vara lite godtycklig. Genom att veta så många detaljer om en bil som möjligt, kan köparna avgöra vad ett rimligt pris är att betala för begagnad bil. Saker du behöver
Computer
Internetanslutning
Bilens VIN-nummer
Visa fler instruktioner
1

Bestäm värdet av begagnad bil baserad på industrin prissättning guider. Tre av de mest populära platserna för att jämföra används bilpriserna Edmunds.com, Kelly Blue Book och National Återförsäljare Automobile Association. Se till att ange rätt märke, modell och år för att få ett korrekt pris.
2

Köp en rapport fordon historia om bilen. Dessa rapporter ser upp ramnumret för bilen och kan köpas på en mängd olika webbplatser. Denna rapport kommer att avslöja om bilen har varit i någon olycka eller drabbats av andra skador, såsom översvämningar. Olyckor devalvera kraftigt ett fordon även om den är reparerad. Om en bil verkar dyr, men VIN rapport visar tidigare skador, måste du utnyttja för att förhandla ner priset.
3

Forskning priserna på andra begagnade lokala bilhandlare för exakt samma bil. Återigen, se till att märke, modell körsträcka och år av bilen är identiska, och att inga eftermarknaden delar har tillkommit som kan höja priset. Jämför dessa priser med den begagnade bil du funderar på att köpa. Även om priserna inte kommer att vara identiska, bör det inte vara mer än en $ 500 till $ 1000 skillnad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77328.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.