Hur hitta en begagnad bil

Folk gillar att skämta om begagnade bilar, men du kan hitta bra erbjudanden genom att köpa "pre-owned." När du köper nytt, skriver din bil så snart du kör bort det partiet, men om du köper används, du dra nytta av att avskrivning. Innan du köper en begagnad bil, ta den till en mekaniker du litar på. Det kan kosta dig lite pengar, men det kan spara dig stora kostnader i det långa loppet. Saker du behöver
publikationer såsom Auto TraderComputerTransportation till bil partier
Visa fler instruktioner
Hur hitta en begagnad bil
1

Ta reda på vad som är till salu i en fri lokal publikation som specialiserat sig på begagnade bilar. Du kan oftast plocka upp dem på tidskriftshylla i bensinstationer.
2

Användarvillkor Webbplatser som Auto Trader. Du skriver i ditt geografiska område, önskad märke och modell, och prisklass, och du visade dussintals begagnade bilar till salu från återförsäljare och privatpersoner nära dig.
3

Sluta med en begagnad bil mycket. De angivna priserna kan vara något högt, men återförsäljarna är glada att byteshandel - speciellt i trånga ekonomiska tider. Dessutom kan de begagnade bilar från en mycket kommer med en garanti, vilket kan vara en livräddare.
4

Titta på begagnade bilar som erbjuds av uthyrningsföretag. De har ofta behandlats varsamt och har mindre körsträcka än många andra "begagnade" bilar.
5

Kolla in mindre traditionella sätt att handla en begagnad bil. Estate försäljning kan erbjuda fantastiska erbjudanden, så kan bilar parkerade vid sidan av vägen med en "till salu" skylt i fönstret

. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77140.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.