'95 Dodge Neon Information

Chrysler Corporation beslutat att i januari 1994 införa Dodge Neon som svar till framgång för japanska biltillverkare i USA med sina kompakta bilar. De 1995 Dodge Neon blev ett populärt val som den allra första modellen år posten för kostnadsmedvetna föraren, speciellt de som ville billigare, inhemska alternativ till högpresterande bilar med utländska namnskyltar. Den har fem trimmar: basen sedan, den Highline coupe och sedan, och Sport coupe och sedan. Motor, växellåda och Fuel Economy

Alla Dodge Neon trimmar har en 2-liters, 131-hästkrafter 4-cylindrig motor, med undantag för Sport Coupe, som har ytterligare 19 hästar. Standarden överföring är en 5-växlad manuell överväxel, med vissa bilar med tillvalet 3-växlad automatisk växellåda. Gas körsträcka för Neons med manuell växellåda är på 29/38 mpg, medan de med automatiska växellådor har en bränsleekonomi 29/33 mpg.
Inredningsdetaljer

Standard inredningsdetaljer inkluderar lutning styrning, varvräknare, luftkonditionering och radiosystem. De funktioner som är standard i flera kompakta och medelstora bilar av dagen som saknas emellertid sådana funktioner som farthållare, elektriska fönsterhissar och cd-spelare.
Yttre egenskaper

Medan basen sedan och poster Highline har 13-tums stålfälgar, sporten posterna har 14-tums aluminiumfälgar och kära. Även sporten Neons har bakrutan defoggers. Men andra populära exteriöra funktioner inte tillgängliga såsom intervall torkare och dimljus - eller ens bakre spoilers för sporten fordon
Säkerhetsfunktioner

1995. Dodge Neon är ganska glesa säkerhetsfunktioner. Bilen har förare och passagerare krockkuddar, med Sport trim med ytterligare makt dörrlås och ABS bromsar.
Pris

Andrahandsvärde är jämförelsevis låg för Dodge Neon, och köpa en är väldigt billigt. En Dodge Neon, som av 2010, kan köpas för $ 1.600 till $ 2000, den hade ursprungligen en Tillverkarens rekommenderade cirkapriser (MSRP) intervallet $ 9000 till $ 12.000. Nackdelen är att tillförlitligheten för Dodge neon, i allmänhet, enligt Edmunds.com är under genomsnittet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77363.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.