Vad du ska titta efter i en begagnad Durango

Dodge Durangos är rymlig sport utility fordon. Deras kraftfulla motorer ger dig möjlighet att bogsera en båt, släpvagn eller husbil. De är mångsidiga och kan bära så många som åtta passagerare och den andra och eventuellt tredje sätesraden kan lätt vändas ner för att lägga massor av lagringskapacitet. Det finns skäl att följa när du funderar på att köpa en begagnad Durango för att säkerställa att du inte köper en citron. Tekniker

Undersök bilen försiktigt med hjälp av en checklista du kan ladda ner från många webbplatser eller hitta i bil tidningar. Checklistan kommer att innehålla saker som att öppna och stänga alla dörrar, rulla ner varje fönster, testa ytterligare funktioner, t.ex. bakrutan defogger, passagerare värme och reglage luft. Du bör också kontrollera om repor, rost och andra skador.

Sök på nätet eller i böcker för priserna på begagnade Durangos. Din bibliotek eller bokhandel har en bil sektionen och du kommer att hitta många resurser på vad som väntar i en begagnad Durango. De listar de extrafunktioner som erbjuds för varje modell och fordonets skick och baserar sina priser på dessa faktorer. Böckerna kommer att lista priser för inbyten, köpa från en individ eller en bilhandlare. Du kommer att kunna berätta direkt om bilen är värd det begärda priset

Ta bilen ut på vägen för en provkörning,. Körning runt kvarteret är inte tillräckligt för att testa hur den hanterar enligt Federal Trade Commission. Dodge Durango är byggd för resor i alla typer av förhållanden, så se till att det fortfarande är kapabel att resa på olika vägar och förutsättningar, såsom kuperade områden, motorvägar och i tung trafik förhållanden. Se till att det inte känns topptyngda när du går runt en kurva, eller tvekar inte när klättring kullar.

Hyr en betrodd mekaniker att inspektera Durango. Om du inte känner någon, be dina vänner och släktingar. Mekanikern kommer att kunna ge dig en objektiv uppfattning om huruvida Durango är värt det begärda priset. Enligt dodge.com är Dodge Durango den minst kostsamma av större SUV, så du vill vara säker på att du får bästa möjliga pris.

Gå över inredningen med ett vakande öga, är chansen om interiören togs om hand, exteriör och motorn var också. Regelbundet underhåll och tune-ups kan göra eller bryta livslängd av ett fordon, och om underhållet hölls upp, är chansen att Durango kommer att pågå i många år på vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77289.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.