Smart sätt att köpa en Classic Car

The Antique Automobile Club of America definierar en klassisk bil som en som är över 25 år gammal. Att hitta en klassiker i bra form blir ytterst svårare eftersom den modell du söker blir äldre. Från den första Ford Model T, bilar fortfarande finns till de senaste fordon års modell för att göra det klassiska cutoff, det finns en enorm variation ute för att ta. Gammal dam bilar som drivs Är Real

smart, erfaren klassisk bil samlare kommer alltid att leta efter de minst begagnad bil han eller hon kan hitta. Den gamla klichén "little old lady" begagnad bil är inte en myt. Egentligen, gamla damer och äldre herrar samt tenderar att hänga på sina ägodelar långt efter att de har slutat använda dem. Klassiska bilar är inget undantag. Ibland dessa fordon lämnas utanför i element och inslag kroppen skada eller vittring, men de är fortfarande oftast i bättre skick än de flesta bilar är föremål för daglig användning. Då och då en samlare kommer lycka och hitta en äldre ägare som har hållit sin bil i ett garage i decennier och bara kör det en gång eller två gånger om året.

Äldre ägare får även placera ett lägre pris tag på sina klassiska bilar. Försäljning annonser eller listor internet, men inte kan lista åldern på ägaren, och vissa kan försöka måla en "little old lady" scenario där det inte existerar. Ett samtal till en uppgift nummer och /eller ett ansikte mot ansikte möte bekräftar normalt vem säljaren verkligen är och vad den sanna historien bakom bilen är.
Efterlysningsannonser & Ebay för unika fynd, återförsäljare För Tillförlitlighet

Efterlysningsannonser och Ebay är två av de bästa ställena att hitta sällsynta, prisvärda och unika klassiska bilar till salu. Det finns otaliga gratis annonsering böcker med personliga och affärsmässiga annonser för fordon av alla typer och årsmodeller. Vissa biltidningar och särskilda böcker ad tillgodoser endast till klassiska bilköpare. Tidningar visar inte alltid bilder med annonser, men de platsannonser alltid har en bil avsnitt.

Vissa publikationer och online-resurser också kommer att ha listor för faktiska auktioner presenterar specialitet klassiska bilar. Dessa är bra ställen att bjuda på otroligt sällsynta fynd i felfritt skick. Undvik webbplatser eller annonser som lockar dig att betala en avgift för auktionsdeltagare. Det finns gott om mer legitima outfits som tillåter dig att bara visa upp och bjuda på din drömbil.

Ebay, försäljning böcker och fysiska auktioner typiskt involvera privata säljare, som vanligtvis är inga problem för en erfaren och kunnig köparen. Men för några gröna köpare nya till försäljning scenen och obekanta med vad man ska leta efter i en bra klassisk bil, är en återförsäljare eller specialitet företag ett bättre ställe att börja.

En återförsäljare som specialiserat sig på klassiska bilar med en stellar rykte för kvalitet och kundservice är utmärkt. På så sätt alla frågor du kan ha potentiellt skulle kunna lösas genom ett telefonsamtal eller ett besök - eller hot om en advokat engagemang. En återförsäljare har mer att förlora om du inte är nöjd och är fast beslutna att klaga eller få ännu. En privat säljare är inte troligt att hjälpa dig att hantera alla aspekter av regelbunden veteranbil skötsel och underhåll du kan behöva när köpet är klart.
Gör din forskning och inspektera Merchandise

Först, hitta och forskning den ideala modellen av den klassiska bilen du vill. Sedan räkna ut vilket pris du har råd med, och titta på varorna innan du begår. Om du inte vet en bränslepump från ett däck jack, få hjälp. Hyr en specialist eller be en vän som är en klassisk bil buff. Få en användarmanual för bilen genom Ebay eller en annan sajt på nätet som säljer dem. Gör massor av online-sökningar, och om du inte är dator kunniga ta en tur till biblioteket och ta reda på så mycket du kan om din framtid antika förvärvet. Gå till bilbesiktning beväpnade med denna kunskap och /eller din assistent. Oavsett om du behöver en eller inte, det gamla talesättet "två huvuden är bättre än ett" gäller. Du kan oftast spela good cop /bad cop med ägaren eller återförsäljare för att få ned priset och /eller få sanningen om eventuella problem med bilen kan ha.

Titta bilen över toppen till botten, stötfångare till stötfångaren. Provkör bilen om det går, och försöka identifiera exakt vad reparation skulle bli nödvändig om det är ur drift. Ha din expert peka ut några större brister till säljaren, eller som det själv så snart du identifiera dem. Ha ditt pris forskning redo och pruta om du kan. En motiverad säljare är alltid beredd att slå några dollar av för att avsluta en affär. Om fordonet är i dåligt skick, se om det finns extra delar tillgängliga eller kanske även delar av bilen säljaren kunde kasta in lite extra.

Alltid se till att komma upp med ett köpeavtal som skyddar dig och säljaren. Du kan hitta flera exempel på nätet, eller så kan du gå till biblioteket och hitta en i en bok till fotokopia och ta med dig till inköpsstället. Återförsäljarna kommer att ha dessa på sidan, men du bör ändå läsa allt det finstilta och vet vad du registrerat i det fallet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77247.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.