Hur du köper en begagnad bil i Kanada

Begagnade bilar kan utgöra en betydande kostnadsbesparing för bilköpare. Ofta används bilar säljs till ett betydligt lägre pris än klistermärke priset på en ny modell. Olika auto återförsäljare och privatpersoner säljer begagnade bilar i Kanada. Dock har varje kanadensiska provinsen olika lagar och förordningar som gäller för köp och försäljning av en begagnad bil i Kanada. Lär dig att hitta och köpa en begagnad kanadensisk bil för att spara pengar på din auto kostnader. Instruktioner
1

Välj märke och modell av bilen som du vill köpa. Forskning olika bilmodeller och betyg säkerhet från konsumenten opinionsbildning och grupper recension såsom Consumer unionen (utgivare av Consumer Reports tidningen). Förstå att en äldre bil kan vara billigare i förskott, men kan medföra högre avgifter för underhåll på grund av sin ålder.
2

Besök din provinsiella eller territoriella regeringens hemsida. Den federala regeringen i Kanada har en komplett lista över provinsiella webbplatser på sin provins och territorier hemsida (länk i avsnittet Resurser). Sök efter auto regler för din provins eller territorium.
3

Samla data och register som du behöver för att köpa en begagnad bil i ditt kanadensiska provins eller territorium. Den här informationen finns i auto regler som du upphandlas i steg 2. Varje provins har olika regler om vad du behöver för att ge när man försöker köpa en begagnad bil i Kanada. Exempelvis kräver provinsen British Columbia att du besitter en lämplig nivå av körkort (t.ex. inte en L-certifikat) för att köra bil på egen hand innan du köper en begagnad bil. De flesta provinser kräver också att du har bil försäkring om att erhålla ägandet av en annan persons bil.
4

Sök din lokala tidningens radannonser för begagnade bilannonserna. Observera också några affischer eller flygblad postat runt din stad som kan vara reklam en begagnad bil. Kontakta säljaren för att boka en tid för att se den begagnad bil. Förbered en lista med frågor som du skulle vilja fråga ägaren, om sådana saker som ålder på bilen och varför ägaren försöker sälja den.
5

Be säljaren för ett begagnat fordon Information Package (UVIP). De flesta provinser, såsom Ontario, kräva att säljaren gör en UVIP till potentiella köpare. Detta paket innehåller allt du behöver veta om bilen. Rekord och detaljer inkluderar historia fordonets registreringsnummer, eventuella utestående lån eller skulder på begagnad bil, och parti-och detaljhandeln värde av begagnad bil. Granska UVIP noga för att avgöra om att köpa denna begagnad bil kommer att vara en bra investering.
6

fylla i en ansökan om överföring till en drivrutin om du väljer att köpa begagnad bil, och förvandla denna form till din kanadensiska provinsen Vehicle utfärdande kontoret. Du kommer också att behöva betala alla detaljhandeln avgifter och skatter, få en Safety Standards intyg från provinsen, och registrera bilen i ditt namn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77108.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.