Hur man beställer en Owners Manual när man köper en begagnad bil

Fordon bruksanvisningar lär dig allt du behöver veta om din bil, inklusive korrekt underhåll, rätt reservdelar och problemlösning. Manualen är oftast din bästa källa till användbar information om din bil, utanför en bilmekaniker. Om du har köpt en begagnad bil och bruksanvisningen var ingenstans att finna, kan du oftast hitta en kopia av handboken genom att titta på några olika ställen. Saker du behöver
Dator med tillgång till Internet
Visa fler instruktioner
1

anlöpa eller en återförsäljare som specialiserat sig på att göra av bilen du har köpt. Fråga om de kan beställa en handbok för dig och vad priset kommer att bli.
2

Kontrollera webbplatsen för biltillverkaren för Portable Document Format-fil (PDF) kan du ladda ner. Biltillverkarna har vanligtvis kostnadsfria manualer tillgängliga för fordon som tillverkats under de senaste fem till tio åren. Ett exempel är General Motors Corporation, vilket kräver att du har ett Yahoo logga in för att registrera sig på deras hemsida som ägare av en GMC fordon. På webbplatsen finns sedan en länk till en PDF-manual för bilmodell och angivet år. Addera 3

Beställ en instruktionsbok från tillverkaren via webbplatsen. Du kan behöva göra detta om du vill att själva boken, eller om den manuella är gammal nog att bolaget inte gör det tillgängligt på nätet. Det brukar kosta allt från $ 10 till $ 30. Dodge, till exempel, skickar dig till en tredje parts hemsida som säljer bruksanvisningar för $ 20.
4

Kolla in en webbplats som säljer sällsynt bruksanvisningar. Exempel innefattar books4cars.com eller factoryautomanuals.com. Dessa butiker säljer ofta reparationsmanualer också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77286.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.