Hur hitta begagnade bilar till marknadens bästa priser

Forskning är nyckeln till att hitta en begagnad bil till ett bra pris. Hellre än att leta efter alla fordon på en gång, fokusera på flera modeller och lära dig vad du kan om prissättning, optioner och tillgänglighet. Om du letar bara efter ett bra pris, hitta flera bilar som du gillar och börja din sökning efter att du har bestämt vilka modeller du vill. Flera värderingsmetoder och rapporter rating är tillgängliga från din dator. Instruktioner
1

Bestäm vilken typ av bil du vill ha ett bra pris på. Använd Craigslist att söka lokala listor på nätet. Bläddra både små och stora bilhandlare. Om några bilar fånga ögat, forskning bil online. Använd Edmunds.com webbplats för att granska alternativ, nivåer och trim för olika fabrikat av fordon eller något av bedömning guider.
2

Använd bedömning webbplatser tillhandahålls av Kelley Blue Book, Edmunds och NADA. Inga två bil bedömning guider är desamma. Kom upp med en median för bedömning värden. Tillgång detaljhandeln värden om du planerar att köpa från en återförsäljare eller privat försäljning värde om du planerar att köpa privat. Addera 3

Sammanställ en lista över alla återförsäljare i ditt område. Gå till återförsäljare webbplatser för att granska inventeringen. Om du inte ser den bil du vill ha, skicka ett mail som beskriver vad du söker. Återförsäljaravtalet ska kontakta dig om bilen blir tillgänglig.
4

Använd Craigslist att hitta den bil du vill ha till ett bra pris. Sök bara i ditt område eller bestämma hur långt du skulle gå för en bra affär. Använd AllofCraigs hemsida för en bredare sökmotor och söka på webbplatsen så ofta som möjligt. Den uppdateras var 10 minut.
5

Gör offerter. Genom forskning och online bedömning guider, bör du veta vad priserna är bra för fordonet du vill. Gå med utvecklingssamtalen guiderna igen om fordonet har lägre än genomsnittet miles eller tillägg som du inte ansåg tidigare.
6

Fortsätt att göra priserbjudanden tills du tror att du har ett bra pris. Kontrollera bilen över helt för att se till att annonsen var korrekt. Ta en mekaniker med dig eller arbeta med något som du kan ta med bilen till. En bra affär kanske inte är vad det verkar om fordonet behöver stora reparationer, kostar dig mer än väntat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77590.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.