Hur man använder Carfax platsen en citron

Begagnade bilar, nya bilar, till salu, för handel, för bärgning, för dig? Är du ute genom bilförsäljningen att hitta en ny bil? Om du vill hitta en hel del på begagnade bilar bör du veta mer om en begagnad bil än ägaren gör ... rätt? Eller åtminstone mer information än ägaren vill berätta för dig. Lär dig använda CARFAX att upptäcka en citron och du kan få en bra begagnad bil som tar dig på vägen, problemfri. Glöm det gamla sättet att köpa begagnade bilar. Köp din nästa bil som används om man vill, bara vara en smart shopper när du gör genom att veta hur man använder CARFAX att upptäcka en citron. Saker du behöver
Begagnad bil
Computer
Mobil enhet (mobiltelefon, bärbar dator) katalog CARFAX
VIN (chassinummer) katalog vid km
Show Fler Instruktioner
1

Besök CARFAX.com. Välj den typ av rapport som du är intresserad av de flesta. Du kan få en gratis CARFAX används rapport bil historia för alla fordon. De fria rapporterna visar uppgifter om tillverkarens hämtar data, citron förseelser lag och andra "behöver veta" data som varje bil har bifogat sitt VIN. När du vill använda CARFAX platsen en citron ska du gå lite djupare än de använda gratis rapporter bil historia från CARFAX att få mest information. Spendera lite pengar nu kan spara dig tusentals i reparationskostnader senare. Om du litar på den person som du köper bilen än en enkel användas gratis bil historia rapport från CARFAX kan vara precis vad du behöver för att känna sig säker på att ditt köp är en bra en. Om du vill veta mer, spendera så lite som $ 29.99 för en enda fullständig CARFAX rapport eller få $ 34,99 tjänst som låter dig titta igenom obegränsat CARFAX rapporter under en period av en månad.
2

Samla VIN från en begagnad bil till salu. Bilförsäljningen kan hittas hos återförsäljarna, online, i annonser och på datorn. Ebay, Autotrader och privata återförsäljare är allt efter din begagnade bil budget. Var säker på att du tillbringar din begagnade bil budget klokt när du är redo att köpa en ny, begagnad bil. Den VIN ligger vid foten av instrumentbrädan. Tittar genom framrutan i bilen, är det VIN stämplat på en rektangulär metallplatta i det nedre högra hörnet av fönstret framför förarsätet. Nya och begagnade bilar har alla en VIN. Hitta den och skriva ner det för CARFAX. Detta är hur du kommer att kunna attaché en begagnad bil historia rapport till alla fordon du kan hitta för försäljning idag. Det är alltid en bra idé att få vins själv. Göra en begagnad bil köp personligen är alltid den bästa idén. Om du väljer att köpa på nätet, sedan kommunicera med ägaren av begagnad bil konsekvent tills du skriver en check eller sätter in pengar på någons konto. Nu när du har VIN-nummer från begagnade bilar du vill köpa, gå tillbaka till CARFAX för dina använda gratis rapporter bil historia och de ytterligare uppgraderade rapporter om du köpt dem.
3

Ange VIN in CARFAX. Den enkla att använda CARFAX databasen historia rapport har en rapport för varje bil på vägen idag. Om bilen var registrerad, då den har en begagnad rapport bil historia. Om bilen tillverkades och aldrig registrerats, har det en begagnad rapport bil historia. Varje bil har en, även de största citroner i stan. Vet du hur man använder CARFAX att upptäcka en citron? När du börjar få rapporter om de bilar du vill köpa, så är du redo att gå syn på några citroner.
4

Läs igenom kapslar av varje använt CARFAX bil historia rapport du beställer. Det finns totalt nio rapportering teman för varje hel använt CARFAX bil historia rapport: körsträcka noggrannhet, sammanfattande, haverier, specifikationer fordon, information ägande, citron lag klassificering, återkallelse nyheter, artiklar garanti, och fordonsuppgifter historia. Var och en har en sammanfattning och en detaljerad sida. Nu är det dags att ta din tid. Läs varje objekt tills du har fullständig kunskap om rapporten. Gör anmälan om något som ser felaktig. Placera varje rapport i två högar, den "NO WAY" och "okej". Efter separering av rapporterna i två högar, gå tillbaka och granska "NO WAY" högen igen. Hitta en rapport som du skulle vara villig att tala till bilens ägare igen om och placera den i "okej" högen. Nu glömma "NO WAY" rapporter och de begagnade bilar som de rapporterar om. Nu är inte tid att säga en sak och göra en annan. Använd CARFAX platsen en citron och glömma citron omedelbart.
5

Gå till den använda bilen igen. Nu när du har använt rapporter bil historia för varje begagnad bil du är intresserad av, är det dags att kommunicera med återförsäljaren eller ägaren om rapporten. Bekräfta alla positiva rapportering detaljer först. Efter att du har berättat bilens ägare eller återförsäljare vad som är bra med bilen du kan börja utveckla ett samtal om eventuella problem med begagnad bil historia rapport från CARFAX. Är vägmätaren rätt? Har det en bärgad titel? Finns det ett par stora olyckor i bilens historia? Med all den information som du samlat använda CARFAX använda rapporterna bil historia, kanske du känner bara mer än ägaren gör. Ta reda på vad de vet och vad de inte gör. Här är där du hittar vilken bil är rätt för dig. Om säljaren inte är rätt för dig, då den begagnad bil är inte rätt för dig heller. Lita på dig själv. Köp smart. Var informerad, och lära sig att använda CARFAX platsen en citron, kan du göra det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77175.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.