Hur du köper en begagnad bil med Cash

Om du kan köpa en begagnad bil med kontanter, behöver du inte oroa dig för att göra en betalning varje månad. Om du väljer att sälja bilen i ett år eller två, kommer du inte vara orolig för att du är skyldig mer än bilen är värd. Du kan köpa en begagnad bil för kontanter antingen från en återförsäljare eller privat fest. Det finns särskilda överväganden för att hantera varje typ av säljare för att hjälpa dig att förhandla den bästa möjliga affär. Instruktioner
1

Besluta om året, märke och modell du vill köpa. Väg faktorer såsom gas körsträcka, säkerhet och tillförlitlighet. Den vara sparsam webbplats föreslår kontroll Consumer Reports för säkerhet och tillförlitlighet data för att hjälpa begränsa urvalet. Du kan få information om påminner från National Highway Traffic Safety Administration sökbar databas.
2

fastställa ett rimligt pris för den typ av bil du vill köpa med kontanter. Vara sparsam rekommenderar kontrollera Kelly Bluebook priset för partihandel, privat försäljning och detaljhandel. Begagnade bilpriser kan variera regionalt, så kolla tidningar och webbplatser för att se vad din bil av intresse är att sälja för i ditt område. Addera 3

Leta lämpliga bilar att överväga att köpa. Kontrollera privat säljare annonser och webbplatser återförsäljare. Privatpersoner tenderar att sälja till ett lägre pris, men återförsäljarna ofta har certifierade begagnade fordon program. Bilar som säljs inom ramen för programmet är noggrant inspekteras och brukar komma med någon typ av garanti.
4

inte berätta återförsäljare som du planerar att betala kontant för bilen. Många handlare hoppas på att tjäna pengar genom att hantera din finansiering. Om de vet att du inte kommer att ta ut ett lån, kan de inte vara så villig att förhandla. Om du tittar på en bil som erbjuds av en privat säljare, är det tvärtom. Säg att du planerar att betala kontant och hon kan vara mer villiga att förhandla eftersom hon vet att hon inte kommer att behöva vänta medan du hittar finansiering.
5

Har bilen besiktigas av en oberoende mekaniker innan du slutföra köpet. Du kan hoppa över kontrollen om du köper en certifierad bil som kommer med en garanti. Annars har en mekaniker ser det över grundligt för att fånga eventuella problem. Beroende på vad han hittar, kan du besluta att inte köpa bilen eller använda sitt tillstånd till att förhandla för att få sitt pris sänkt.
6

Få ett kvitto som klargör priset på bilen och några löften görs av säljaren, och se till att hon skriver det. Återförsäljare kommer redan har ett kontrakt för detta ändamål. Lita inte på muntliga försäkringar, antingen från en återförsäljare eller en privat säljare. Löften är värdelösa om de inte lägga ner på papper och undertecknas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77230.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.