Washington State begagnade bilen "Som 'konsumentskyddslagen

Washingtons lagar skyddar konsumenterna från återförsäljare som säljer defekta fordon. Även med en "som det är" klistermärke, måste en bil vara säker och omfattas en underförstådd garanti. Underförstådd garanti

Washingtons lagar ger en garanti för att en begagnad bil köpt från en återförsäljare är säkert att köra. Återförsäljare är bundna av en "underförstådd garanti för säljbarhet" som varar en rimlig tid beroende på bilens körsträcka och ålder.
Klistermärke

En köpare " s Guide klistermärke på en bil som påstår "som det är" inte omintetgör den underförstådda garantin. Addera ditt fordon skick

De enda fel som inte täcks av Washington underförstådda fordonets garanti är de särskilt framförhandlat mellan köparen och försäljaren.
Waiver

En undertecknad avstående den underförstådda garantin är endast giltig om återförsäljaren förklarar "som det är" villkor i detalj och du godkänner villkoren. De delar av bilen som inte omfattas av den underförstådda garantin skall anges skriftligen om avstående.


Privata Sales Om du köper en bil från en privatperson, blir försäljningen verkligen "Som-Är." The "underförstådd garanti för säljbarhet" gäller inte för privat försäljning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77539.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.