Hur du köper en militär lastbil

När du köper överskott militärfordon, är det bra att ha realistiska förväntningar. Dessa arbetshästar kan ha drivit många miles och drivs i extrema förhållanden, och de kan skadas. Mest överskott militära fordon är all-purpose lastbilar. Jeepar och Humvees hör till denna kategori. Förväntningar

Surplus militärfordon kommer ibland kräva en betydande investering i tid eller pengar innan de kan startas, mycket mindre driven. De flesta kommer att vara mellan 25 och 50 år gamla.
Begränsningar

Förvänta dig inte att få en fullt för fordon misshandel. Militärt överskott fordon måste "demilitariserade" innan de kan säljas till allmänheten. Om de inte kan demilitariserad, de krossas och säljs för skrot. Var kan man köpa

En primär källa för att köpa militärfordon
är webbplatsen Regeringen Likvidation, en division av likviditet Services i Washington, Företaget DC fick en regering kontrakt under 2001 för att driva online-auktioner. Den kanadensiska regeringen säljer militärt överskott genom Crown Tillgångar Distribution Centres.
Ansvar

Köpare är generellt ansvarig för att ta bort fordon från den plats där de lagras. I många fall kommer detta att innebära att ta bort lastbilarna genom att lägga dem på en släpvagn. Köpare måste ange ett körkort och försäkringsbevis. All försäljning är slutgiltig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77664.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.