Hur man söka efter bra Lastbilar

Söka efter en begagnad lastbil som används för att betyda traskar från bilhandlare till bilhandlare, eller kamning annonser i din lokaltidning. Idag, efter en begagnad kvalitets lastbil är mycket snabbare och kan göras från valfri dator med tillgång till Internet. Många bilhandlare certifiera sina begagnade fordon, vilket innebär att de är inspekteras för eventuella problem innan de bjuds ut till försäljning. Söka kan hjälpa dig att begränsa området för lastbilar du är intresserad av, men det är fortfarande en bra idé att ha en egen mekaniker ser över en bil innan du köper den. Saker du behöver
Computer
Internet
Visa fler instruktioner
1

Besöka Carfax "Hitta en bil" hemsida. Använd rullgardinsmenyerna till vänster för att välja året, märke och modell av bil du är intresserad
2

Skriv ditt postnummer i rutan, och använda nästa nedrullningsbara meny att välja radien för din sökning. Klicka sedan på "Sök"-knappen. En förteckning över fordon kommer att visas med kontaktuppgifter till säljaren.
3

Klicka på "Free Carfax Vehicle History Report" länken längst ned i varje notering för att se truckens historia. Detta är ett sätt att sålla bort citroner och hitta en bra bil.
4

Alternativt, besök Vehix begagnade bilar hemsida. Välj radie av din sökning från drop-down menyn till vänster och skriv in ditt postnummer i rutan bredvid den.
5

Klicka på länken för bilmärke du är intresserad av . Du kan också klicka på "Kategori" och "pris" rutorna om du hellre vill söka på det sättet. En förteckning över fordon som omfattar att priset, specifikationer och en länk till en gratis Carfax rapport.
6

besöka webbplatserna för din favorit fordonstillverkaren, som Ford eller Toyota, och söka sin certifierade pre- ägda fordon. Om du hittar något du gillar, kan bolaget brukar ha det skickat till din närmaste återförsäljare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77933.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.