Hur du köper en begagnad bil i Maryland

Att köpa en begagnad bil kan vara en riskfylld process . Begagnade bilar är ofta mycket billigare , även om de kan ha mer slitage . Olika länder har olika krav för att köpa och sälja begagnade bilar . Maryland är en ganska enkel tillstånd att köpa en begagnad bil i. Instruktioner
1

Du kan gå till olika begagnad bil partier i Maryland eller köpa från en individ . Du kan också titta igenom online-butiker som cars.com och begränsa sökningen till begagnade bilar i Maryland .
2

Få en inspektion . Kostnaderna är rimliga , och även om det inte krävs för försäljning , kommer det att krävas att registrera bilen och kommer att ge dig en god uppfattning om vilken form bilen i. Leta efter en reparationsverkstad certifierad av staten för att göra det inspektion. Om bilen inte passera inspektion , kommer du att få veta vad som behöver göras, så det kommer att passera . Accepterar ett pris och villkor för att köpa bilen
3

. En återförsäljare kanske vill du att underteckna juridiska dokument , men allt som krävs av staten är att ägaren och köparen underteckna baksidan av titeln och listan körsträcka .
4

Registrera bilen på ett Maryland DMV . Du behöver intyget statlig inspektion , bevis på auto försäkring och körkort , tillsammans med en registreringsavgift .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77394.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.