Hur du köper beslagtagna bilar

Om du inte har en massa pengar utan att behöva köpa en bil, kanske du kan hitta en billig bil som har beslagtagits eller återtas. Bilföretag vill sälja de bilar de återta eller bilarna kommer att förvandlas till förluster för deras företag. Bilar i beslag eller återtas när ägaren inte göra lån betalningar. Bilen tas ifrån ägaren och kunde säljas till ett rabatterat pris till dig. Om bilen säljer för mer än vad den tidigare ägaren skyldig, kommer den tidigare ägaren få den monetära skillnaden. Om bilen säljs för mindre, skulle den tidigare ägaren få betala mellanskillnaden. Instruktioner
1

Kolla in hur lokala auktioner fungerar. Se till att de är öppna för allmänheten och inte bara återförsäljare. Lär dig reglerna för att delta i en auktion. Få de datum och tider, vissa auto auktioner är även noterade i lokala tidningar. Noterat i avsnittet Resurser nedan finns en länk till regeringens bilauktioner webbplats.
2

Call återförsäljare för att se om de har några återtas bilar på deras lott. Du kan undvika att betala en auktionsförrättare och köpa rätt genom den ursprungliga återförsäljaren.
3

Ring runt till lokala banker och se om de erbjuder försäljning på några bilar. Detta kommer att undvika kostnader för mellanhänder, auktionsförrättaren.
4

Inspektera bilen du vill köpa. De flesta gånger, om det finns fel, kommer återförsäljaravtalet bother fastställande av dem och kommer att sälja bilarna "som-är." Detta innebär att du kommer att ansvara för fastställande av någonting. Borsta på vissa bilmekaniker eller ta med en vän som har kunskapen. Vid minsta, kolla utsidan efter rost, märken svetsning och någon färg som inte ser originalet. Utför andra kontroller genom att slå på motorn, kontrollera olja och transmission vätskenivåer och texturer, och kolla under sätena och i bagageutrymmet för vatten. Dessutom provköra bilen innan ett erbjudande.
5

Lägg ett bud på bilen. De flesta priserna kan förhandlas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77221.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.