Det bästa sättet att söka efter en begagnad bil

Kvaliteten på bilar har förbättrats avsevärt under de senaste åren. Bilar är nu utformade för att hålla längre och tåla en större mängd slitage. Däremot kan finansiering eller leasing av nya bilar fortfarande inga betydande buckla i din plånbok. Valet av en begagnad bil kan du spara pengar och få dig en bil som fortfarande går mycket bra. Men att köpa en begagnad bil kräver forskning på varumärket och andrahandsvärde. Använd forskning för att hämta bilen, och sedan använda andra källor för att hitta det bästa erbjudandet. Instruktioner
1

Forskning tillförlitligheten av fordonet. Även om de senaste modellerna är byggda för att hålla, är inte alla bilar skapade lika. Vissa tenderar att ha vissa fel som har tagits upp med ett återkallande. Använd resurser såsom Cars.com och Edmunds.com att forska bil tillförlitlighet, med hjälp av flera faktorer. Begränsa din sökning till några få modeller, baserade på bästa tillförlitlighet betyg.
2

Bestäm andrahandsvärdet på bilen modell du vill köpa. Kelley Blue Book ger andrahandsvärdet på alla begagnade bilar. Varje värde förutsätter ett "Excellent" villkoret för bilen, vilket innebär att fordonet har tagits om hand av mekaniskt och kosmetiskt under dess användning. Detta nummer är utgångspunkten för förhandlingar när du äntligen köpa bilen. Om bilen har yttre skador eller kräver någon mekanisk reparation, kan du kräva rimligt att säljaren lägre priset.
3

Visit används bilhandlare för att hitta din bil. Varje återförsäljare kommer att erbjuda dig ett annat pris för en bil. Prata med säljare från flera återförsäljare för att bestämma det bästa priset. De flesta kommer att hävda att de inte kan gå under ett visst pris, men dessa är bara kunniga försäljning taktik. De flesta återförsäljare köper bilar på auktion för långt under Kelley Blue Book värde och ställa den förmodade "lägsta pris" ovanför den siffran avsevärt.
4

titt på nätet för erbjudanden. Det finns webbplatser som har omfattande listor över bilar till salu från säljare över hela landet. Återförsäljare utgör några av de listor, medan andra är privata listor postat av ägarna av fordonen. Kontakta så många säljare som möjligt för att få det bästa erbjudandet och förvärva specifik bilmodell som du önskar. Bilar kommer med många alternativ och uppgraderingar. Göra grundlig research för att få exakt vad du vill.
5

Kontrollera lokala tidningar för begagnade bilannonserna. I många fall är dessa listor görs av människor som har lite kunskap om Internet eller måste sälja sin bil snabbt. Således, lokala tidningar ger dig en möjlighet att få en bra bil till ett billigt pris. Alltid träffa säljaren innan man köper bilen. Fråga ägaren om bilen och hur bilen användes. Även om det inte finns någon garanti för att ägaren kommer att berätta sanningen för dig, kan du märka hur ägaren reagerar och kanske få en känsla för om allt är på upp och upp.
6

Kontrollera titeln och motorn. Innan du köper en begagnad bil, kontrollera att se om den har en ren titel. Som en allmän regel, hålla sig borta från bilar som har varit i olyckor. Även om de har reparerats, kommer bilen inte köra så bra som det gjorde från början. Har en mekaniker utföra en fullständig kontroll på motorn, bromsar och elektriska komponenter. Det kan vara problem med bilen som inte är omedelbart uppenbart för blotta ögat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77437.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.