Hur pris en begagnad Corvette

Fastställande av exakta värdet av en bil kommer att bidra till att göra den svåra uppgiften att köpa rätt bil lite lättare. En säljare kan begära mer för ett fordon eftersom de har ett känslomässigt band med bilen. Köpare kan manipuleras av en stark säljare auktoritativt berätta vad en bil är värd. Nyckeln för både köpare och säljare är att bestämma den ungefärliga värdet av fordonet innan förhandlingarna. Corvetter vårdas ömt av många, och detta gör forskningen ännu viktigare att säkerställa ett verkligt värde uppnås. Saker du behöver
Internet
Corvette specifikationer
Visa fler instruktioner
1

Öppna en webbläsare och gå till Edmunds.com
2

Klicka på länken märkt "begagnade bilar." Ange ditt postnummer i textrutan. Priserna varierar beroende på geografisk region, och detta kommer att garantera ett korrekt pris bedömning. Klicka på länken märkt "Bedöma." Addera 3

Välj "Chevrolet" som fabrikat av omsorg och klicka sedan på året för Corvette till priset. Välj sedan modellen som "Corvette" och kroppen stil, som kommer att vara en cabriolet eller coupé.
4

Input färgen på fordonet, körsträcka och alternativ på nästa skärm. Det är mycket viktigt att denna information är korrekt. Därefter väljer villkoret att bilen är för närvarande i, med "skadade" den lägsta och "outstanding" den högsta. Klicka på knappen märkt "Get Prissättning Report."
5

I en låda märkt "Steg 5," tre kolumner, "Trade In", "Private Party" och " , Dealer Retail "kommer att presenteras med sina respektive pris för Corvette. Corvetter handeln vanligen mellan "Private Party" och "återförsäljare Retail" priser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77281.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.