Hur man registrerar ett fordon i Kalifornien Om du flyttar från Out-of-State

Om du precis flyttat till Kalifornien från en annan stat, måste du registrera ditt fordon i staten att lagligt köra den. För att inte nämna att du måste få en Kalifornien körkort också. Om du tar ett jobb i Kalifornien, hemvist, eller hyra en lägenhet, har du 10 dagar på dig att registrera ditt fordon. Om du är bara "besöka" i Kalifornien, du tekniskt behöver inte registrera bilen eller få en Kalifornien körkort så länge som ditt hemland eller hemlandet licens och registrering är giltig. Instruktioner
1

Besök en lokal DMV kontor. Du bör boka tid för snabbare service (du kan boka tid direkt på California DMV webbplats i avsnittet Referenser). Detta gör att du kan bara gå rätt in på din utnämning dag och undvika linjen
2

på DMV, måste du fylla i formuläret REG 343 -. Ansökan om titel eller registrering. Denna ansökan är också tillgänglig på DMV hemsida.

Alla registrerade ägare av fordonet kommer att underteckna detta formulär. Om bilen ägs av en bank eller annan lienholder, kommer du att behöva lämna sina kontaktuppgifter.
3

Ta den ursprungliga titeln på bilen, i den stat där den senast utfärdade . DMV associerar kommer att behöva titta på detta.
4

Bring registreringsbeviset i den stat där bilen var registrerad sist.
5 p Om din bil är mindre än 10 årsmodeller gammal, måste du fylla i uttalandet vägmätare utlämnande på DMV.
6

Din bil måste besiktigas av behörig DMV anställd. Dessa inspektioner har inte de strängaste riktlinjer och det finns ingen avgift för att ha detta gjort. För snabbare service, få en tid.
7 p Det kan vara en smog certifiering som krävs, men det beror på fordonets typ. Dessutom, om du registrerar en lastbil med en vikt på över 6000 pounds, kommer du vara tvungen att få en vikt certifiering.
8

betala fastställda avgifter. Avgiften varierar och kan variera allt från $ 50 och uppåt. Ett fordon anmälningsavgiften kalkylator kan hittas på DMV: s hemsida finns här:
9

också ihåg att förnya din registrering varje kalenderår, kan detta nu göras online i de flesta fall på California DMV hemsida. Kom också ihåg att få din bil testas för smog certifiering om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77121.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.