Hur Spåra leveransen av nya Toyota bilar från fabriken

Oavsett om du är en nyligen college grad som har landat ditt första företags jobb, en första gången föraren eller en erfaren körning veteran, är en sak säker: Hitta fordonets dina drömmar är ett spännande ögonblick. Att köpa en ny bil tar timmar av forskning, shoppa runt och köpslående med bilhandlare. Medan identifiera bilen som kommer att vara din nästa "ride" i många år framöver är ett viktigt ögonblick, kan din önskade bilmodell, färg och specifikationer är för närvarande inte tillgänglig. Om du nyligen köpt en back-ordered Toyota fordon, kan du spåra det genom att kontakta vagnparksförvaltare av din lokala återförsäljare. Saker du behöver
Fordonets identifieringsmärkning (VIN)
Visa fler instruktioner
1

få din chassinumret (VIN) från din återförsäljare. Fråga den säljare som sålde dig din bil för ett visitkort, samt en från på plats fleet manager. Be om en kopia av beställningen formuläret, som innehåller information om bilen. Ta reda på den beräknade ankomstdag för ditt fordon och aktuell status för produktionen.
2

Ring din lokala återförsäljare och be att få tala med flottans chef. Flottan manager är den person som ansvarar för att spåra och övervaka alla transporter av fabrik-beställda fordon.
3

Ge vagnparksförvaltare ditt VIN och be om status för ditt fordon. Flottan chef har fullständig behörighet att se aktuell status för fabriken fordon. Flottan manager kommer att använda din VIN för att söka efter din bil och kommer att informera dig om det nuvarande skedet av produktionen. Som beräknad ankomstdag metoder
4

, ring din lokala återförsäljare för att kolla upp på din Fabriken-beställda bilen. Det är bäst att tala med flottans chef, men om han inte är tillgänglig, ring centrum kundupplevelsen på numret som finns på Toyota webbplats (se Resurser).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76915.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.