Hur hittar tillverkaren rekommenderade cirkapriser på en bil

När biltillverkare producerar bilar , de erbjuder dem till försäljning på MSRP , eller tillverkarens föreslagna priset . Det finns två enkla sätt att hitta ett fordons MSRP , liksom sätt att hitta den genomsnittliga inköpspriset eller fakturan för fordonet . Instruktioner
1

Besök fordonstillverkarens hemsida . Den MSRP kommer tydligt tryckt intill den modell du tittar på . Notera att informationen är typiskt start MSRP , eller priset på basmodellen . Om du väljer " bygga din egen " alternativet kan du bygga en modell med de alternativ du vill , och kommer att kunna se MSRP för din skräddarsydda modell .

Förutom modellen och MSRP information finns är en " specialerbjudanden " avsnittet som låter dig se rabatter tillverkaren erbjuder i ditt område .
2

Besök din lokala återförsäljare . Alla bilar är utrustade med ett fönster klistermärke som ger tydlig information om fordonets standardfunktioner , installerade alternativ bränsleeffektivitet och MSRP . Den MSRP kommer att vara i det nedre högra hörnet av fönstret klistermärke . Det kommer att spegla eventuella tillägg från återförsäljaren och optioner på fordonet . För att hitta den MSRP av den modell du gillar , titta på fönstret klistermärke som vanligtvis är fäst på passagerar fönstret . Addera 3

Besök en oberoende webbplats som Edmunds , com och leta upp fordon du är intresserad Edmunds visar MSRP samt fakturan pris , och oftast har en översyn av fordonet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76986.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.