Fördelarna med att äga en Prius

Under 1997 var Toyota Prius den första massproducerade hybridbil i Japan och det började säljas över hela världen under 2001. Prius är bränsle extremt effektiv och bättre för miljön än icke-hybridbilar, enligt Naturvårdsverket. Om du funderar på att köpa en Prius, det finns flera fördelar du bör vara medveten om att det är den bästa möjliga bil för dig. Gas Mätarställning
p Det är att prata mycket om effektiv gas körsträcka av hybridbilar. Dessa bilar fungerar genom att para ihop en bensinmotor med en elmotor. Eftersom bensinmotorn inte är igång hela tiden när bilen är igång, avslutar gas körsträcka upp att vara mycket mindre än en vanlig bil. Consumer Reports sätter siffror mellan 44 och 48 miles per gallon för Toyota Prius. Vissa användare av bilen har rapporterat ännu bättre gas körsträcka, över 50 miles per gallon. Consumer Reports visar att av alla hybrider på marknaden, har Toyota Prius den bästa gas körsträcka.
Lägre underhållskostnader

Toyota Prius har färre delar än en standard bil, vilket kan leda till minskade underhållskostnader. En Toyota Prius har inte en generator, en förrätt, en kamrem, en servostyrning bälte, en servostyrning pump, och det har regenerativa bromsbelägg som aldrig skulle behöva bytas. Byte av elmotor också kostar mindre än det skulle ersätta en fullständig bensinmotor. Kombinera detta med bilens bränsleeffektivitet och ägaren kunde spara en bit av pengar i slutet av året. Addera ditt skatte-och Employee

Medan många federala skattelättnader för hybridbilar har fasats ut, finns det fortfarande flera stater som erbjuder skattelättnader. Colorado, Connecticut och Illinois erbjuder dessa incitament, och vissa städer som New York och Los Angeles har särskilda förmåner för hybrid förare såsom vägtullar eller rabatter parkeringsplatser. Många andra länder än USA erbjuda ännu fler fördelar. Dessutom finns det vissa företag som Hyperion, Bank of America, kommer Google och Timberland ersätta sina anställda för att köpa en hybridbil. Ersättningsbeloppet varierar mellan bolagen.
Tekniska Perks

Toyota Prius ger intryck av en bil från framtiden i flera avseenden. Föraren ändrar inte redskap med en pinne, men betyder på en datorskärm, flera paneler visar bränsleförbrukningen, och det finns en kamera inbyggd i att hjälpa föraren med säkerhetskopiering under fickparkering. Om du har kört en äldre bil, kliva in i en Prius kan kännas som en stor teknisk uppgradering.
Miljö

Genom att äga en Toyota Prius och minska din gas körsträcka, kan du minska mängden kemikalier som du lägger i miljön från bensin. Skadliga kemikalier som produceras från bränsle inkluderar koldioxid, svaveloxid, kolmonoxid, bly och kolväten. Dessa kemikalier kan leda till global uppvärmning, syreutnyttjande problem hos människor, respiratorisk sjukdom, surt regn, lung problem och organskada.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76563.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.