Vad är bilen rabatter?

En bil rabatten är ett incitament för att uppmuntra och rör potentiella bilköpare mot en specifik bil. Även om dessa rabatter kan variera från flera hundra till flera tusen dollar, är det viktigt att förstå vilka tillverkare erbjuder vad och när. Tidsplan

Bil rabatter tillämpas i allmänhet under slutet av året och sommaren försäljning. Medan kampanjer och rabatter får marknadsföras under hela året, biltillverkare anställda generellt reklam för sommaren och hösten säsongen när nyare modeller allmänhet introduceras på marknaden.
Överväganden

Många bil rabatter tillämpas vid köptillfället, och erbjuder en omedelbar besparing, medan andra har större begränsningar inklusive post-i rabatter och andra efter-köp bonusar.
Storlek

Bil rabatter allmänhet varierar från $ 1.000 till $ 5000 beroende på säsong, märke och modell av fordonet och pris.
Missuppfattningar

Varje Tillverkaren kommer att erbjuda sin egen rabatt. Dealern kommer att ha alla krav och restriktioner för rabatterbjudandet vid köptillfället.
Varning

Bil rabatter är generellt högre för bilar som tas bort från marknaden eller när en ny modell införs. Att befria marknaden (och återförsäljare partier) av den äldre modellen, är rabatter för att uppmuntra inköp för de äldre modell fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76356.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.