Hur hitta återförsäljare Kostnad för bilar

Forskning är nyckeln för att få bästa möjliga affär på din nya bil. Anländer till återförsäljaravtalet beväpnade med återförsäljarens faktiska kostnaden för den bil du vill ha. Du kan tala om återförsäljaren hur mycket han kommer att dra med ditt erbjudande, snarare än att låta honom berätta för dig hur mycket du kommer att spara med sitt erbjudande. Blanda inte ihop återförsäljarens faktura med fabriken fakturan eller tillverkarens föreslagna priset sticker. Dessa siffror är uppblåsta för att övertyga dig att spendera mer pengar. Använd gratis webbplatser för att finna den sanna återförsäljarens kostnad. Instruktioner
1

Välj den bil du är mest intresserad av att köpa. Istället för att försöka forska varje bil i din prisklass, välj din topp en eller två.
2

Besök en gratis hemsida auto information, såsom Edmunds eller Autos Yahoo. Klicka på "nya bilar." Ange år, märke och modell av bil du funderar. Klicka på "Go" eller "forskning" eller "få ett pris" flikar.
3

Hitta och göra en anteckning om "Faktura" pris, som ska listas nära " MSRP "pris.
4

Klicka på länken till" Visa tillgängliga incitament "eller liknande uttryck. Ta särskild del av någon fabrik till återförsäljare incitament eller holdbacks fabriken. Till skillnad rabatter, som ges till konsumenten, är från fabrik till återförsäljare incitament ges till återförsäljaren när bilen säljs. Återförsäljare har möjlighet att passera dessa incitament till konsumenten, men många väljer att annonsera de säljer "på återförsäljare faktura" och hålla incitament, ofta upp till $ 3.000.

Manufacturers "hålla tillbaka" pengar för varje bil de säljer till en återförsäljare, som ska återlämnas till återförsäljaren när han säljer bilen till en konsument. Detta hjälper artificiellt höja återförsäljarens faktura kostnad. Normalt är detta en procentandel av kostnaden, den exakta mängden varierar beroende på tillverkaren. Återförsäljare delar sällan förhalningsrättigheter fonder med bilköpare.
5

Subtrahera fabrik till återförsäljare incitament och fabriken /återförsäljare holdbacks från det börsnoterade fakturan priset. Detta är den sanna återförsäljare kostnaden för bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76834.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.