Så att köpa en ny bil innan en depression Hits

Att köpa en ny bil är ett viktigt beslut som innebär med tanke på dina ekonomiska, fysiska och andra prioriteringar och behov. Ekonomi spelar en stor roll i alla större inköp så det är viktigt att du gör rätt beslut när de köper en ny bil och försöker åstadkomma detta innan en depression träffar. Instruktioner
1

Titta på ekonomin. Du måste först ha en idé om en depression är på väg. Om ekonomin är i recession för mer än ett år en depression kan komma. Leta efter fortsatt arbetslöshet, inflation och en avmattning i BNP. Detta kan peka på en depression och signalera det dags att köpa en bil är till hands om du vill köpa en innan de depression träffar.
2

Betrakta din ekonomi. Din inkomst kan förändras oväntat så anser inte dina kortsiktiga intäkter. Titta på dina besparingar, aktier och den övergripande finansiella stabiliteten. Fundera på om en ny bil skulle vara nyttiga och nödvändiga.
3

Sök efter erbjudanden. Titta på återförsäljare och webbplatser bil (se Resurser) för erbjudanden och erbjudanden läggs på av de stora bilföretag. Sommaren och i slutet av året brukar finnas tillfällen då reor och incitament ställs ut. I en lågkonjunktur fler erbjudanden kommer troligen att finnas tillgängliga för att få fler människor intresserade av att köpa bilar.
4

Prata med många återförsäljare och försöka förhandla med var och en av dem för att få till ett pris som du vill. Baserar inte priset för vad du har råd med på en månatlig betalning, men på ett totalpris. Lämna en återförsäljare och prata med andra, låt varje återförsäljare vet att du pratar med flera återförsäljare. Om du har råd att låta bilen och god kredit, låt återförsäljarna vet. De kommer att lukta en försäljning och verkligen vill landa den.
5

Ha ett öppet sinne på flera olika fordon och vara villiga att ta det bästa erbjudandet. Plocka det bästa och låt varje återförsäljare vet vad ditt beslut kommer att vara och du kommer förmodligen få räknaren erbjudanden. Det kommer att finnas en punkt där en återförsäljare inte kan eller kommer att gå vidare till en försäljning. Ha tålamod för att komma till den punkten och acceptera det bästa du kan få.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76392.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.