Hur du köper en bil Overseas

Att köpa en bil i ditt hemland är utmanande nog. Att köpa en bil utomlands kan vara rent ut sagt skrämmande. Du vet inte reglerna för att importera eller exportera, du vet inte priset, och du kanske inte ens kan språket. Hur vet du om du får en bra affär? Hur kommer du att hitta en återförsäljare? Hur får du din bil hem? Vilken typ av pappersarbete och skatter är inblandade? Lyckligtvis finns det flera saker du kan göra för att göra processen lite mindre av en huvudvärk. Instruktioner
1

Bestäm vilken bil du vill köpa. Om du vill importera bilen i USA, se till att bilen uppfyller USA: s säkerhet, utsläpp, och stötfångare standarder. Om du importerar en bil som inte uppfyller dessa krav, kan den exporteras eller förstörs. EPA och DOT både offentliggöra dessa normer på nätet. Det är olagligt att importera bilar från länder med handelsembargon.
2

Hitta ett ställe att köpa din bil. Detta kan vara en återförsäljare, individ, eller auktion. I vissa länder kan det vara säkrast att köpa från en återförsäljare, särskilt om landet är ökända för att ta fördel av utlänningar. Du kan också behöva fylla i och skicka in dina egna pappersarbete om du köper från en individ. Var alltid skeptisk när en säljare säger att en bil uppfyller alla normer för import, för om en bil uppfyller alla normer, är det förmodligen redan importeras. Addera 3

ordna betalningen Villkor och signera ditt kontrakt. Håll språkbarriären och valutaväxling i åtanke. Ditt kontrakt måste översättas till engelska så att du kan förstå det. Du kommer också att behöva förhandla om ett pris baserat på fluktuerande valutakurser, och du måste bestämma vilken valuta du betalar i. Ge transaktionen tillräckligt med tid att rensa innan du lämnar landet: internationella transaktioner kan ta längre tid att rensa än inhemska transaktioner .
4

vidta åtgärder för att leverera din bil. Bilens underrede måste vara fri från främmande mark, så måste det rengöras grundligt. Du kan inte ha några personliga saker i bilen när den fartyg. För att klara tullen, måste du ha avsändarens ursprungliga konossement, köpebrevet, och utländsk registrering.
5

Du måste fylla i EPA blankett 3520-1 och DOT formen HS -7. Bilens motor måste antingen ha ett tillverkarens etikett på engelska som verifierar det uppfyller amerikanska utsläppsnormer eller bevis om behörighet att importera. Såvida du uppfyller vissa undantag, måste du också betala en 2,5% tull, och du kan få betala ett "gas-MATVRAK" federal skatt. Transporter kommer att rensas på första inresestället såvida du ordna din bil ska sändas i obligationen till en tull-port som är närmare dig. Överväga att anlita en kommersiell tullen mäklare för att hantera din post.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76745.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.