Hur hittar fakturan priset på en ny bil

Att köpa en ny bil brukade vara en nervpåfrestande upplevelse eftersom konsumenterna hade ingen aning om den verkliga kostnaden för ett fordon. Som Sarah Breckenridge rapporterar The Wall Street Journal SmartMoney.com, ändrade att när Internet kom in i populärt bruk. Nu konsumenter kan utnyttja en mängd information, inklusive faktura priserna på nya bilar. Fakturan priset berättar bara en del av historien, men det är fortfarande en bra utgångspunkt när du är redo att köpa en ny bil. Instruktioner
1

Fråga bilhandlare om han kommer att tillåta dig att se fakturan. Faktura priser som används för att vara en väl bevarad hemlighet, och återförsäljare skulle sällan dela denna information. Nu fakturapriserna är allmänt tillgängliga på Internet, kommer så många återförsäljare ge dig priset på förfrågan under förhandlingarna för att hålla dig från att lämna utställningslokalen och på väg hem för att slå upp det.
2

Konsultera en bil forskning hemsida. Du behöver inte gå till en återförsäljare för att få fakturan kostnad om du föredrar att hitta det i förväg. Webbplatser som Cars Direct, Edmunds och Kelly Blue Book kan du leta upp fakturapriserna gratis. Ange märke, modell och år för fordonet och ange eventuella alternativ. Webbplatsen kommer att ge dig den totala fakturan priset och bryta ner kostnaden för varje objekt.
3

Jämför fakturan pris på en annan webbplats. Ibland fordonsindustrin webbplatser är långsamma med att uppdatera sina register när biltillverkarna ändra sina priser. Om du jämför fakturan priset på två webbplatser och det finns en diskrepans, konsultera en tredjedel att se vilken det matchar. Det kommer sannolikt att vara den sanna fakturan priset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76471.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.