Hur du väljer en Dodge Charger

Om du är redo att köpa en ny resa, dina val inkluderar ett dussin fordon gjorda av Dodge. Automaker sportiga modeller inkluderar 2010 Dodge Charger, som kan erbjuda en muskel-bil känsla för under $ 30.000. Undersöka skillnaderna mellan laddare utföranden kan hjälpa dig att välja den bil som passar dig. Instruktioner
1

Välj en motor. Basen-modellen Dodge Charger SE har en 2,7-liters, sexcylindrig motor som ger 178 hästkrafter. De 2010 3.5L och Rallye kommer med 3,5-liters, V6-motorer som erbjuder 250 hästkrafter. Laddaren R /T är utrustad med en 5,7-liters, V8 motor som vevar ut 368 hästkrafter. Köpare av Charger SRT8 får 425 hästkrafter från en 6,1-liters, åtta-cylindrig motor.
2

Välj en drivlina. Du kan välja mellan bakhjulsdrift eller fyrhjulsdrift när man köper en laddare. Om du vill ha fyrhjulsdrift, Ställ dina alternativ smala till laddaren 3.5L, Rallye och R /T.
3

en prisklass. Om du vill behålla ditt inköpspris under $ 30.000, måste du titta på SE, 3.5L, och Rallye. Den SRT8 har ett utropspris på $ 39.880, medan R /T Plus prissättning börjar på $ 32,345.
4

Välj en färg. Din nya 2010 Dodge Charger kan komma i svart, klarröd, mörkröd, mörkblå, silver, mörkgrå, vit eller kräm. Dock är SRT8-modellen finns endast i svart, klarröd, silver eller mörkblått.
5

Kontrollera hjulen. Europabolag och 3.5L komma med 17-tums hjul, medan Rallye och R /T med biltillverkarens krom och ljudpaket har 18-tums hjul. Du får 20-tums hjul om du köper R /T med vägen och spåret paket eller Charger SRT8.
6

Jämför andra funktioner. De funktioner som finns på 2010 Dodge Charger varierar kraftigt bland utföranden, så undersöker vad som ingår med varje typ kan hjälpa dig att välja din bil. Till exempel, SE och 3.5L har säten som anpassar manuellt, medan R /T Plus och SRT8 har elmanövrerade framstolar som värms. Mer avancerade modeller har ett fällbart baksäte, dimljus och satellit funktioner radio.
7

Läs recensioner. Besök webbplatserna för "Car and Driver", "Motortrend" tidningar och Edmunds hemsida för att höra vad professionella testförare har att säga om Dodge Laddare (se referenser).
8

Prova dem. Besök en lokal återförsäljare och provköra de modeller som intresserar dig mest. Notera makten, hantering och funktioner för varje bil för att hjälpa till att bestämma passar bäst för dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76841.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.