Hur du köper en ny GM Truck

General Motors ger ett komplett sortiment av mickar enligt både Chevrolet och GMC märken. Dess fordon kommer med ett sortiment av alternativ och paket som passar nästan alla köpare. Oavsett om du behöver en ny lastbil för jobbet eller bara må bra kör en, köpa en ny GM-bil behöver inte vara svårt. Om du bor tålamod och inte stressa ditt beslut, hittar du en som passar dina behov utan att skada dig själv ekonomiskt. Instruktioner
1

Ställ en budget för hur mycket du har råd att spendera på en lastbil innan du börjar titta på vissa fordon. På så sätt kommer du att bli mindre benägna att spendera.
2

Gör en lista över funktioner som är viktiga för dig i en lastbil. Detta kan innehålla saker som storleken på lastbilen, sängen kapacitet, säkerhet och bogsering förmåga.
3

Besök GM webbplatsen lastbil webben. Utesluta lastbilar som inte passar din budget. GM lastbilar har ett brett prisklass, från 2010 Chevy Colorado som börjar på $ 16.985, den 2010 Chevy Silverado Hybrid som börjar på $ 38,340. Sedan visa information om varje fordon inom din budget för att se vilka som har de funktioner du vill.
4

Besök din lokala GM återförsäljare, redan vetskap om en eller två lastbilar som passar det du letar efter. Detta sätter du i en starkare position med återförsäljaren än om du hade ingen aning om vad som intresserar dig.
5

Provkör varje lastbil du är intresserad Kör vart som om det tillhörde dig. En snabb, långsam resa upp och ned på gatan kan vara lättare för återförsäljare, men det kommer inte att visa dig vad det egentligen är som att köra lastbilen.
6

När du är redo att köpa, ställa in rätt betalningsplan för dig. Fråga någon finansiering-relaterade frågor du har innan du skriver något kontrakt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76535.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.