Hur du jämför crossover fordon

crossover fordon är en korsning mellan en sport /utility vehicle (SUV) och en minibuss. Fördelen med en crossover är att du har det bästa av båda världar. Du har bekvämligheten av en minibuss med den extra fördelen av att kunna gå off road i tuff terräng. Crossover fordon kommer i allmänhet med ett val av antingen fem eller sju säten. Instruktioner
Gör en lista
1

Gör en lista över kriterier som du letar efter i en crossover. Du kommer att vilja göra separata kolumner för varje fordonstillverkaren samt modellen. Till exempel kommer GMC Acadia tillgängliga i ditt val av 12 färger medan Saturn Vue bara kommer i åtta. Buick Enclave plats åtta passagerare medan Chevy Traverse platser endast sex. Dessa är några av de saker som du vill göra notera medan sammanställningen din lista över önskvärda egenskaper. Inte alla tillverkare gör crossover fordon, vilket kommer att hjälpa begränsa urvalet.
2

Öppna ett separat fönster webbläsare för varje tillverkare på din lista. Gå till den officiella hemsidan för Toyota, GMC, Nissan eller Chevy och gör en sökning genom att skriva in "crossover" i sökfönstret. När du har fastställt huruvida tillverkaren gör en crossover, kan du stänga av det fönstret och bara hålla dem öppna att göra dem.
3

Gör en lista på de fördelar och funktioner av varje tillverkares crossover och lägga till den i din lista. Till exempel är en av fördelarna med Buick Enclave är fordonets diagnossystem som talar om för dig vad som är fel med bilen när den upplever ett problem. Den Chevy HHR har ett bättre system för bränsleeffektivitet än Scion xB och Mazda 5. Jämför varje detalj som prissättning, incitament, gas körsträcka, antal passagerare i fordonet sätet, hur många mugghållare, media center, interiör och exteriör färger samt lagringsutrymme och garantiinformation.
4

Mazda Tribute och Buick Enclave varje mottagen femstjärniga krasch betyg, enligt automobilemag.com. Använd denna och andra sajter som Kelley Blue Book (kbb.com) för att göra side-by-side jämförelser och läsa konsument recensioner. Konsument recensioner är ett utmärkt sätt att få fram åsikter och erfarenheter från de som faktiskt äger eller har kört fordonen. Jämför betyg krocktest och funktioner med din lista över kriterier. Stryka de som inte uppfyller dina behov och livsstil.
5

Gå till varje återförsäljare att provköra varje fordon för att se vilken som är mest bekväm och lätt att köra, sedan ditt välinformerade köpbeslut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76402.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.