10 säkraste bilar

Det finns många olika faktorer att tänka på när man beslutar om ett nytt fordon. Säkerheten bör vara den viktigaste faktorn att överväga. Medan gas körsträcka och utseende är också avgörande faktorer, är de sätt på vilka ett fordon kan förhindra en olycka eller skydda dig i händelse av en, är viktigare än någon annan sak. Bilar Till Salu

2009 Acura RL betyget fem stjärnor i NHTSA frontalkrock Test, och levereras som standard med åtta säkerhetsfunktioner. Dessa inkluderar bältessträckare, anti-whiplash, och stabilitetskontroll, för att nämna några.

2009 Acura TL också betyget fem stjärnor. Det har front, sida och overhead krockkuddar. Den har även stabilitetskontroll och anti-whiplash. Parkeringshjälp och Keyless tillgång är valfria.

2009 Saab 9-3 klassar en fyra på NHTSA testning och är utrustad med de flesta av de vanliga säkerhetsfunktioner. Men det är lite dyrt.

2009 Honda Civic Sedan sport sex krockkuddar och en närvarogivare. Det har också Bakre barnlås säkerhetsdörrhängare och lågt däcktryck varning. Allt detta och mer levereras som standard. Addera Vans och SUV

2009 Honda Odyssey rankad fem stjärnor på alla NHTSA krocktester, med undantag för rollover testet , som var rankad fyra stjärnor. Electronic Brake Assistance, antispinn, och fordonets stabilitet styrsystem är standard.

2009 Audi Q7 är rankad den säkraste stora SUV från NHTSA. Den levereras som standard med närvarogivare, fördröja off strålkastare och belysta inträde. Den har även tändning inaktivera och överfallslarm. Sidokrockkuddar bak finns som tillval.

2009 Acura MDX rankad fem stjärnor på både förare och passagerare frontala krocktester. Överfallslarm, belysta inträde, och bakre säkerhet barn dörrlås är bara några av de standard säkerhetsfunktioner på denna lilla SUV.

2009 Ford Escape är inte bara säkra, utan även miljövänliga också. En annan femstjärnigt fordon, kommer det standard med närvarogivare, fördröja off strålkastare och strålkastarrengöring. Ett innehåll stöldavskräckande larmsystem och varselljus är valfria.
Lastbilar

2009 Ford F150 är laddad med säkerhet alternativ från ABS och drivlina antispinnsystem till höjdjusterbara säkerhetsbälten. Den innehåller också en närvarogivare, överfallslarm, och belyst posten. Spårning av stulet fordon är frivillig, så är varselljus.

2009 Toyota Tacoma är ett bra alternativ om du letar efter en mindre lastbil. Det har front-och sidokrockkuddar, närvarogivare, och antisladdsystem. Dessutom ingår Park Pilot som detekterar föremål fem meter från fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76441.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.