Hur man förhandla fram ett nytt bilköp

Alla vill få mest valuta för sina pengar, speciellt i dagens ekonomi, och samtidigt köper en ny bil kan vara en spännande upplevelse, förhandlar inköpspriset för fordonet oftast inte så spännande . Nya siffror som publiceras av National Automobile Dealers Association, visar att 1.258.944 fordon såldes i augusti 2009, nu som är en hel del att förhandla! Instruktioner
1

reda givarens kostnad. Internetsidor som Edmunds.com kan du få en kostnadsfri offert genom att skriva in information såsom år, märke, modell och andra alternativ paket du kan välja.
2

få offerter från konkurrerande återförsäljare. Det enklaste sättet att åstadkomma detta är antingen via telefon eller via Internet. Internet erbjuder webbplatser som CarsDirect.com som kommer att begära offerter från flera återförsäljare. Addera 3

Bestäm om du ska byta in din nuvarande bil. Om du bestämmer dig för att handla i bilen, till forskningsanläggningar såsom Edmunds.com och kbb.com få den bästa uppskattningen av lokala handeln i värden.
4

Vet vad incitament är tillgängliga. Ofta finns det annonserade rabatter, rabatter affiliate och incitament återförsäljare. Annonserade rabatter är de som du ser på tv så som $ 1500 kontant tillbaka eller 0% finansiering. Affiliate rabatter är vanligtvis erbjuds till grupper eller klubbar. Till exempel, om du är en medlem av Kentucky Farm Bureau du är berättigad för $ 500 off flesta nya GM-fordon. Slutligen återförsäljare incitament är fabriks-till-återförsäljare incitament som erbjuds när ett visst fordon säljs eller när en försäljning kvot är uppfyllt. Även dealern inte är skyldig att vidarebefordra dessa besparingar på konsumenten, att veta att de finns tillgängliga kan hjälpa dig i förhandlingsprocessen.
5

Välj finansieringsalternativ noggrant. Återförsäljaren fungerar oftast med en mångfald av långivare som kan godkänna vem som helst. Bara för att du är godkänd men betyder inte att du får den bästa räntan. Handla ditt lån med området banker och kreditinstitut för att säkerställa att du får den bästa kursen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76444.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.