Alternativ för 2010 Cadillac SRX

Henry Leland, som hjälpte till att skapa den första slutna kroppen bil gjord i Amerika, grundade Cadillac 1902. General Motors köpte varumärket 1909 och Cadillac blev lyx division. Populariteten av stora lyxiga Cadillacs fortsatte tills gasen kritan av 1970-talet. Den nedskalning trenden fortsätter nu med Cadillac erbjuder en små fordon lyx crossover i 2010 SRX. Den nya modellen erbjuder den distinkta fenor bakljus och en Escalade-typ front end. Utrustning Alternativ

En high-end bil som Cadillac SRX 2010 kommer med en lång lista med lyxiga funktioner som alla är standard. Utrustning alternativ på 2010 Cadillac SRX inkluderar ett paket återförsäljare skydd som täcker de främre och bakre stänkskydd, och ger en klar skyddande huva film och en beskyddare för den bakre fascia. Andra alternativ inkluderar en svart takräcke kors järnväg, gjutna stänkskydd, alla väder golvmattor, en främre registreringsskylt hållare, och en tung pet-guard lastnät. Addera Underhållning

baksätet dual-spelare DVD nöjescentrum kan anges på varje 2010 SRX-modellen som kommer med ett navigationssystem. Navigationssystemet, liksom för surround-sound stereo, är valfria tillägg på Luxury Collection. Basen SRX har inga tillgängliga alternativ.
Motor /Däck

motorvärmare är ett valfritt köp på 2010 Cadillac SRX. Det finns också krom tech aluminiumhjul som mäter 20-by-8 inches. All-wheel-drive finns som tillval för alla bilar utom basmodellen.
Lacker

Två färgbeläggningarna finns som tillval på 2010 Cadillac SRX . Dessa ytor är Crystal Red Tintcoat pearl färg och Platinum Ice Tricoat pearl färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76910.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.