Så att köpa en ny bil Billigare

Många människor överväga att köpa en ny bil i paritet med att få en rotfyllning. Lyckligtvis finns det sätt att göra köpprocessen nästan smärtfri och se till att du får din nya bil för det billigaste möjliga pris. Det kommer att ta forskningen på din sida, men när du är beväpnad med fakta och siffror du kommer att kunna köpa en ny bil billigare. Instruktioner
1 priser

forskningen inom ditt område så att du kan känna igen en bra affär. Bilpriser varierar beroende på modell, årstid och plats. Besök webbplatser, såsom edmunds.com, som har forum där människor kan rapportera det faktiska pris som de har betalat för vissa märken och modeller. Detta kommer att ge dig en utgångspunkt när ett billigt pris.
2

Skriv ut information att ta med sig till återförsäljaren. Du kan få fakturapriserna från webbplatser med Edmunds och Kelley Blue Book. Skriv dem ut, tillsammans med foruminlägg listar de senaste erbjudanden inom ditt område. Detta kommer att ge dig ammunition om en återförsäljare försöker att insistera på att du letar efter ett orealistiskt pris.
3

Hitta de senaste rabatter och incitament på den modell som du är shopping. Titta på både konsument kampanjer och fabrik till återförsäljare incitament. En återförsäljare kan vara ovilliga att dela sina incitament med dig, men han kan göra så för att nitningen en försäljning.
4

Handla för din bil i slutet av månaden och väljer en långsam tid år för bilförsäljningen, om möjligt. Säljare är ofta hustled att göra sina kvoter eller vinna incitament som månaden närmar sig sitt slut. De är ännu mer desperat under långsamma perioder, såsom semesterperioden, då få människor är i marknaden för en bil. De kommer ofta sälja en bil billigare bara för att få försäljningen. Juli till Oktober är också en bra tid om du är villig att köpa den nuvarande modellen året. Detta är den period då återförsäljarna klart gamla inventering för att ge plats för nästa år.
5

Vägra att betala läggas avgifter. En återförsäljare kan försöka lägga till vinst-öka avgifterna efter att du har kommit överens om ett pris. Edmunds.com säger att omsättningsskatt och fordon registreringsavgifter är legitima. Men dokumentation avgifter är absolut ett sätt att lägga till vinsten, de kan köra flera hundra dollar i stater där de inte är täckta. Vägra att betala en överdriven dokumentation avgift. Om dealern säger att det krävs enligt lag, låt honom hålla det på kontraktet, men har honom att subtrahera den från bilens pris. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76467.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.