Toyota Highlander Alternativ

Toyota Highlander finns i fem olika versioner, från basmodellen till SE, sedan upp till Limited, Hybrid och Hybrid Limited. Den Limited är utrustad med trä-stil trim och multi-zons klimatanläggning. SE funktioner läderklädsel, en moonroof och uppvärmda säten. Bortom uppgradera till en mer lyxig modell, erbjuder Toyota flera alternativ finns på ens basen upplagan. Musik och teknik

fans Musik kan uppgradera till ett paket som kommer med en USB-port, där du kan ansluta din MP3-betalare. I paketet ingår också ett 90-dagars abonnemang på XM Satellite Radio. En beskrivning av vad CD du spelar kommer visas på systemets skärm. Du kan också njuta av trådlös Bluetooth-anslutning.

Detta paket innehåller uppgraderad teknik som en backup kamera vy i bilen från en 3,5-tums skärm. Skärmen visar också temperaturen, bränsleekonomi, tid och miles kvar till tom.
Kallt väder

Toyota Highlander förare som bor i kalla platser kan välja den kallt väder paket. Alternativet innehåller ett avisningsmedel för dina vindrutetorkare och ett värmesystem för dina backspeglar för optimal synlighet även i is eller snö.
Bogseringspaket
p Om du tänker på bogsering en båt eller fyrhjuling, kan du köpa Highlander s bogsera paket, med vilken du kan dra upp till 3500 pounds. Välj Highlanders erbjuder bogsering kapacitet upp till 5000 pounds. Båda paketen, om sådan finns på din modell, även tekniska uppgraderingar till lastbilens kylare, växellåda och generator för att hantera den extra vikten.
Musik

På vissa Highlanders, du kan köpa en uppgraderad musik paket som inkluderar en sex-skivors CD-växlare och USB-port för MP3-uppspelning. Detta paket levereras också med en 90-dagars provperiod för XM Satellite Radio och Bluetooth. Addera Navigation

röststyrda navigationssystem på en pekskärm är tillgänglig på utvalda Toyota Highlanders. Detta paket levereras med en fyra-skivors CD-spelare som kan spela MP3-filer och ett 90-dagars abonnemang på XM Radio. De som köper detta paket kommer också njuta av Bluetooth.
För barnen
p Det är ett alternativ för en DVD-systemet barnen kan titta på en nio-tums skärm från baksätet. Den vuxna förskott kommer inte ens att lyssna på filmen eftersom set levereras med två uppsättningar av trådlösa hörlurar. Detta paket kommer också med ett eluttag. Det här paketet är endast tillgängligt på utvalda Highlanders.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76930.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.