Alfa Romeo Milano Information

Alfa Romeo Milano är bilen som aldrig fanns . Bara veckor innan den officiella avtäckningen , hade Alfa Romeo Milano bytte namn för att undvika en fortsatt kontroversen kring biltillverkaren . Fakta

Fiat Group äger Alfa Romeo , köpa biltillverkare 1986 .
Funktioner

Alfa Romeo Milano var avsedd att vara namnet för Alfa efterträdare till den populära 147 kompakt modell . Den Milano presenterade en femdörrars design på en helt ny plattform . I ett av besparingsskäl
orsak

beslöt Fiat Group att ta sitt 230 Alfa Romeo ingenjörer och designers från Milano , Italien , och överföra dem till företagets huvudkontor i Turin , Italien . Detta slutade Alfa Romeo 99 - åriga historia med staden Milano , som är där företaget grundades .
Solution

Alfa Romeo beslutat att skrota Milano namn till undvika ytterligare pinsamheter från bolagets beslut att överge Milan . Den Milanos nya namn är Giulietta , den italienska motsvarigheten till Juliet .
Historia

Alfa Romeo är inte främmande för Giulietta namnet . Bolaget producerade en bil som kallas Giulietta 1954-1965 , och det är fortfarande en favorit av bil entusiaster .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76500.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.