Hur man hyra en AF Mini Cooper

Om du letar efter en liten, snygg bil att köra runt i stan, kanske AF (Alexander Fraser) Mini Cooper vara rätt dig perfekt. Men du kommer att vilja se till att du får det bästa möjliga, särskilt om du planerar att hyra bilen. Leasing ett AF Mini Cooper kommer inte vara alltför svårt. Du behöver bara veta några tips i förväg. Saker du behöver
Pengar Computer
grund vid undertecknandet
Visa fler instruktioner
1

Hitta en AF Mini Cooper återförsäljare nära dig genom att skriva ditt postnummer i företagets officiella hemsida.
2

provköra AF Mini Cooper och se till att du är nöjd med dess prestanda innan du börjar diskutera ekonomiska planer med återförsäljaren. En AF Mini Cooper är en ganska liten bil, så se till att du är säker på att det kommer att ge allt du behöver ur en bil.
3

Bestäm hur länge du vill att hyresavtalet till sist . Fråga återförsäljaren om hur mycket det kommer att kosta om du är intresserad av att köpa bilen efter det att hyresavtalet har löpt ut.
4

Diskutera leasing alternativ med återförsäljaren. Tänk på att ju mer pengar du betalar i förskott, desto mindre pengar du kommer att få betala månadsvis. Se till att leasing är det bästa ekonomiska alternativet för dig på den tiden. En ny 2010 AF Mini Cooper kostar runt $ 20.000, så om det finns en chans att du kan köpa bilen efter det att hyresavtalet är klar, kanske du vill överväga att bara köpa det istället.
5

Begär detaljerad information om hur mycket det kommer att kosta dig att reparera skador på ditt AF Mini Cooper efter det att hyresavtalet är upp. Vissa planer är strängare än andra på att betala för slitage att bilen har lidit. Se till att du inte kommer att få rippat när din hyra är upp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76492.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.