BMW 740 Audio specifikation

BMW 740 är en modell av 7-serien raden av fordon lyx sedan produceras av den tyska biltillverkaren. Det är flaggskeppet bil av BMW sortimentet och bilen som de nyaste teknik införs, innan de filtreras ned till de andra modellerna i serien. IDrive ljudsystem i 740 är toppmodeller och innehåller de senaste funktionerna för att ge en rik ljudupplevelse. System

iDrive ljudsystem innehåller en hifi-10-högtalare ljudsystem. Bas tillhandahålls av två subwoofers placerade under framsätena, och systemet innehåller också en 205-watts digital 7-kanals förstärkare.
Funktioner

En high definition ( HD) radio gör det möjligt för systemet att ta emot digitala AM /FM-sändningar med tydliga brusfritt ljud. IDrive-systemet innehåller även en CD-spelare, DVD-spelare och en telefonanslutning. Alla funktioner är tillgängliga via iDrive datasystemet.
Kontroll

iDrive-systemet styrs av en extra ingång, som ligger inne i mittkonsolen bredvid växelspaken. Detta är den enda audio controller med några extra knappar, vilket gör systemet enkelt att använda. Vissa funktioner i systemet kan också vara röstaktiverad för handsfree-styrning.
Memory

Systemet har en 12 GB hårddisk för lagring av förarens mediefiler . Filer överförs till hårddisken via en USB-port på systemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76887.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.