Tips om att använda en bil Broker för nya bilköp

Om du inte har tid eller lust att ta itu med allt krångel ofta förknippas med ny bil shopping, är ett alternativ att använda sig av en bil mäklare. En bil mäklare är ofta en tidigare bilhandlare som kommer att göra all shopping, förhandlings-och administrativt arbete för dig mot en avgift, vanligtvis sträcker sig från $ 200 till $ 1000. Innan du väljer en bil mäklare, kanske några tips om att använda en vara till hjälp. Utöka din sökning

Inte bara begränsa din sökning efter en bil mäklare till den lokala telefonkatalogen. En onlinetjänst som CarsDirect.com ger tillgång till mer än en miljon bilar och tar ut en relativt låg avgift för sina tjänster. Partihandel medlemskap klubbar som Sams Club och Costco tillhandahåller även tjänster bil mäklare till sina medlemmar.
Kontrollera referenser
p Om du väljer att använda en privat eller lokal bil mäklare, se till att kolla in hennes meriter och erfarenhet. Bil mäklare är skyldiga att ha licens för att sälja bilar i varje stat de gör affärer. Enligt Edmunds.com, de mest välrenommerade bil mäklare är ofta gamla bilhandlare som känner till alla detaljer i bilbranschen och taktik återförsäljare. Du kan också kontakta lokala återförsäljare för att se om de har hört talas om mäklaren.
Vara tydliga Avgift

Mest ansedda bil mäklare kommer att ta ut en up-front avgift för sina tjänster, så att du inte behöver oroa sig för några överraskningar efter att affären är klar. Om din mäklare använder en annan metod, till exempel ta ut en provision baserad på en procentsats av försäljningspriset, vara säker på att du förstår exakt hur processen fungerar.
Watch för Dealer Affilations

Vissa mäklare kan faktiskt vara knuten till vissa bilhandlare eller i vissa fall, vara anställda i återförsäljaravtalet. Även denna typ av arrangemang är inte olagligt, kan det betyda att mäklaren kommer att vara mer oroad över återförsäljarens intressen än din egen. Innan du skriver på den streckade linjen med en lokal mäklare, anonymt ringa återförsäljare nära honom för att se vad de har att säga om mäklaren.
Gör din egen Shopping Första


Innan du anlitar en bil mäklare, göra några preliminära förhandlingar på nätet med hjälp av bilhandlare som erbjuder Internet-försäljning. Detta kommer att spara tid och krångel med att gå till återförsäljare i person, och du kommer att kunna få några första priser. Du kan sedan jämföra vad du kan spara genom att handla på egen hand mot den avgift som tas ut av mäklare för att se om att anställa en mäklare är verkligen värt mödan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76596.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.