Hur hittar återförsäljaren Kostnad på en ny bil

Att köpa en ny bil är en av de största och viktigaste köp du kan tänkas göra. Du bör känna till så mycket om den process som du kan spara dig pengar. Även spara några procentenheter på kostnaden för din bil kan du spara hundratals dollar. En av de viktigaste saker att göra när man köper en bil är att förhandla om priset med återförsäljaren. Bilpriserna är sällan fast, och förhandlingar är en viktig del av nästan varje försäljning till återförsäljare. För detta ändamål, kommer du att kunna förhandla fram det bästa om du vet så mycket som möjligt om hur mycket dealern har betalat för bilen. Instruktioner
1

Hitta priset återförsäljaren fakturan genom att konsultera en ansedd bil köpguide. (Se referens 1 och hänvisning 2). Detta ger dig kostnaden att återförsäljaren ursprungligen betalats till tillverkaren för att få bilen levereras till återförsäljare, som vanligtvis är väsentligt ($ 2.000 till $ 3.000) mindre än prislappen, benämnd tillverkarens föreslagna priset (MSRP).
Sida 2

Beräkna "holdback" av fordonet enligt tillverkaren. Den holdback är tillverkarens rabatt till återförsäljare som är oftast osynlig för kunden, eftersom det är osynligt till återförsäljarens fakturan pris och sedan återbetalas till återförsäljaren av tillverkaren vid en senare tidpunkt, vilket gör att återförsäljare att tjäna pengar på bilen även om du lyckas pruta ner priset till "fakturan priset." Den exakta procentsatsen av denna holdback för varje tillverkare finns i de flesta nya guider bilköp, och beräknas som en procentandel av MSRP.
3

Beräkna kostnaden för den andel av holdback baserad på MSRP av bilen. Sedan subtrahera det nummer från fakturan priset för att komma närmare det verkliga värdet på bilen. Lägg till det numret kostnaden för de alternativ som du vill, som anges på fakturan. Till exempel skulle den holdback kostnaden för en Chevrolet med en MSRP pris på $ 20.000 vara $ 600, eftersom Chevrolet återförsäljare har en 3% holdback, enligt Edmunds.com. (Se referens 1.) Fakturan pris ställt av återförsäljaren kan vara $ 18.000 så subtrahera $ 600 från $ 18.000 till få en $ 17.400 faktiska återförsäljare pris för den nya bilen (men glöm inte att lägga till kostnaden för andra alternativ).
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76474.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.