Typer av Honda Bikes

Enligt "Daily Fuel Economy Tip," Sochiro Honda, grundaren av Honda Motor Organization, inte ursprungligen för avsikt att tillverka motorcyklar. Honda hade en passion för att köra fort och racing och uppskattat ridning högpresterande cyklar. Sedan grundandet av Honda Motor Organization 1948, Honda rykte för att bygga höga kvalitet har kraftfulla och väldesignade cyklar resulterade i Hondas rankning som en av de "bästa säljare i motorcykeln marknaden" under 2010. Honda Motors serverar en internationell marknad med skotrar, snygga touring cyklar, sport cyklar, dual-purpose cyklar och robusta terränggående fordon (ATV) och ATV utility fordon. Skotrar

Honda har fem scooter modeller avsedda för pendling runt staden. The Metropolitan och Ruckus har små motorer som är konstruerade som urbana sportbåtar för en person. Elite är en tvåsitsig med en 108 cc vätskekyld, fyrtakts, och bränsle-insprutning motor. Det finns ett handskfack och förvaringsutrymme under sitsen. Den PCX är den största gatan endast modell med en 153 cc motor och ett kombinerat bromssystem. Addera Touring Bikes

Enligt Ström Sports, "Cycle World" magazine heter Honda Gold Wing Touring Bike bland "Top 10 cyklar" 17 gånger. 2010 års modell kommer i fyra paket val för det bästa i komfort och tillförlitlighet under långa åk. Den grundläggande Gold Wing har en 1833 cc vätskekyld, horisontellt emot sex-cylindrig motor med ljud underhållning. Nästa nivå tillför en satellit-linked navigationssystem och XM Radio. Nästa nivå tillför ett låsningsfritt bromssystem. För den ultimata touring upplevelsen köpa 2010 års modell Gold Wing med branschens första motorcykeln krockkuddar.
Sport Bikes

åtta modeller av trail cyklar erbjuda valmöjligheter för ryttare på varje storlek och vikt samt kompetens. Det finns cyklar för lägre vikt tonåringar samt tyngre tonåringar och vuxna. Leden cyklar har elektriska tändare för alla väderförhållanden. Vissa cyklar har bak-fjädring för säkrare "whoop-de-do" ridning. Leden cyklar har låg vikt med högre platser för kurvtagning och lättare hantering huruvida utforskar cykeln land eller göra motocross racing.
Dubbel plikt Cyklar

Under 2010 erbjuder Honda en crossover cykel med en 680 cc OHC V-twin motor för daglig pendling eller entusiastiska tillbaka vägen ridning. De främre och bakre låsningsfria bromssystem kombinerat med en låg sitthöjd och lång 63,4 hjulbas gör för bättre hantering i tuff terräng. Silver Wing Scooter också är avsedd för dubbel plikt. Denna modell har en 14 tank 1/2-gallon lagring som är väderbeständig och låsbara. Det kommer att hålla en full-face hjälm och tillräckligt med kläder för en veckas resa med noggrann packning.
All-Terrain Vehicles (ATV)

Hondas ATV sport fordon har elektrisk servostyrning och en tre-eller fem-växlad automatlåda. ATV Utility "Big Red" var "tänkt att fungera." Big Red har en last säng stor nog att rymma £ 1000. och har en dragkapacitet på 1500 kg. Det finns säkerhetsbälten och ett skydd för de åkande sköld. De Maxi Big Horn däck med starkare sidoväggar har ökad dragkraft. Big Red har också förladdade ställbara chocker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76838.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.