Hur får man en Byte ursprungsintyg för en VW

Att få en ersättning som ursprungs-eller tillverkarens deklaration om Origin är lätt som en plätt om du är återförsäljare att nya fordon som ursprungligen såldes till. Om du är en liten återförsäljare, är processen lite mer komplicerad, och om du är en privat fest köpare, ja det är ganska omöjligt. Låt oss ta en titt på vad det innebär. Saker du behöver Deere återförsäljare licens
Visa fler instruktioner
Byte ursprungsintyg för en VW
1

Det första du behöver är din återförsäljare licens . En CO, eller MSO, ges till en återförsäljare från tillverkaren för alla nya fordon som aldrig har titeln. Det visar bilens Vehicle Identification Number, fraktvikt, år, märke, modell, fakturanummer och annan information relaterad till det specifika fordonet säljs.
2 p Om du är en återförsäljare och förlorat ditt CO dig kan bara kontakta Volkswagen of America för en ersättare. De ska kunna skicka dig ditt nya CO i cirka en vecka. Mest troligt om du är en återförsäljare som säljer din Volkswagen till en kund, kommer en kopia av CO vara bra för utrikesdepartementet av motorfordon syfte att få fordonet titeln till den nya ägaren.
3 < p> När du har din nya CO du kan sälja, exportera eller har din nya bil titeln med din lokala DMV kontor. En annan sak att nämna är att du bara får en CO om du köper bilen för kontanter. Om det är leasad eller finansieras, då banken håller en kvarstad skulle ha en titel som utfärdas till dem av återförsäljare som säljer bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76469.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.