Hur får man en sluten Car Lease

Leasing en bil är faktiskt en långsiktig biluthyrning. Det är ett prisvärt sätt att kunna köra en helt ny bil. Leasingbetalningarna kan vara upp till 60 procent mindre än normala bil betalningar. Avbetalningar på hyrda bilar är också mindre än om du skulle köpa en bil. Använd dessa tips för att lära sig hur man får en sluten bil leasing. Instruktioner
1

Besök en eller flera bilhandlare för att hitta den bil du vill hyra. Om du är osäker på vilken typ av bil du vill ha, gå Autobytel.com på Internet. Du får reda på vilka som är de tio mest populära bilar och lastbilar, som fordon får det bästa körsträcka, som är den minsta och mest kostsamma, etc.
2

besluta om en eller flera bilar du " re intresserad av leasing. Kolla in deras värden från Kelley Blue Book.
3

överens om ett fast försäljningspris för exakt bilen du vill ha innan du gör något annat. Försäljningspriset kommer att avgöra flera aspekter av ditt hyresavtal som summan av de månatliga betalningar.
4

Begär en "sluten" bil hyra och förhandla om detaljerna i din bil leasing. Denna typ av leasing tillåter i princip att du kan lämna tillbaka bilen efter hyresavtalet upphör. Du måste betala avgifter som "överdriven körsträcka" eller "slit-och-tår," om tillämpligt. När du har uppfyllt din hyra, du är fri från det.
5

Få alla detaljer om sluten bil leasing skriftligen innan du skriver på den streckade linjen. Läs avtalet noga och ställa frågor om de delar som du inte är säker på.
6

Få kopior av hyresavtalet och alla andra handlingar som du har skrivit. Sedan, köra iväg i din nya bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76272.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.