Hur du köper en International Car

Köpa en ny bil är inte en vardaglig uppgift. Bilindustrin är en av de största industrierna i världen. När du söker efter en ny bil, konsumenter ofta leta efter den säkraste, mest bränsleeffektiva ekonomiska och förare vänliga fordon som de har råd med. Andra människor bryr sig bara om lyx. Många gånger kan dessa fordon finns på den internationella marknaden, och är tillgängliga för allmänheten. Genom att köpa en bil på den internationella marknaden konsumenter kan hitta en bil som matchar deras behov. Saker du behöver
personnummer stubbar
Pay
Bevis på adress
Visa fler instruktioner
köpa via ett moderbolag
1

Research bilen du vill köpa. Ta reda på om bilen är tillgänglig i ditt land. Om inte, gör anteckningar om fabrikat, modell, år, särdrag och moderbolag.
2

Review lokala lagar och jämför dem med specifikationerna för fordonet du vill köpa. Se till att bilen i fråga uppfyller alla krav.
3

Besök en återförsäljare knutna till företaget som tillverkar bilen du vill köpa. Till exempel, Lexus och Scion är en uppdelning av Toyota.
4

Leta upp och presentera dina anteckningar till en säljare. Gör klart att du är villig att betala några extra avgifter för att ha bilen transporterats internationellt.
5

Presentera ditt personnummer, betala stubbar och bevis på adress på begäran av säljare. Läs och underteckna alla dokument som presenteras för dig. Addera använda en bil Broker
6

Forskning fordonet du vill köpa. Gör en anteckning i någon väsentlig information såsom märke, modell och år.
7

Jämför fordonens specifikationer med lokala lagar. Se till att bilen i fråga uppfyller alla de federala och lokala krav.
8

Bestäm om du är villig att anställa en konsument-driven bil mäklare eller en professionell verksamhet bil mäklare. Satserna är ungefär samma men deras expertområden varierar. En konsument-driven bil mäklare kommer att arbeta på en mer personlig och vänlig nivå. En professionell verksamhet bil mäklare kommer att ta en mer avlägsen synsätt men kan du spara mer pengar på det slutliga köpet av fordonet.
9

Bestäm en tidslinje. Besluta om en relativ tid som du vill få din bil och presentera detta på din bil mäklare.
10

Presentera dina anteckningar till din bil mäklare och diskutera hur mycket pengar du är villig att betala frakt och andra internationella avgifter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76755.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.